The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Ποιος ζει πλέον στην έπαυλη του Playboy;

Το πρώην σπίτι του ιδρυτή του περιοδικού Playboy Hugh Hefner

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΑΥΓ 02, 2019

Ποιος ζει πλέον στην έπαυλη του Playboy;

Το Playboy Mansion, επίσης γνωστό ως Playboy Mansion West, είναι το πρώην σπίτι του ιδρυτή του περιοδικού Playboy Hugh Hefner, ο οποίος έζησε εκεί από το 1974 μέχρι το θάνατό του το 2017.

Βρίσκεται στο Holmby Hills, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, κοντά στο Beverly Hills, το αρχοντικό έγινε διάσημο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '70 λόγω των διάσημων πάρτι του Hefner, από τα οποία πέρασε όλη η showbiz.

Σήμερα ανήκει στoν Daren Metropoulos, γιο του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Dean Metropoulos, και πλέον χρησιμοποιείται απλώς για διάφορες εταιρικές δραστηριότητες και χρησιμεύει ως τόπος παραγωγής τηλεοπτικής παραγωγής, φωτογραφίας περιοδικών, φιλανθρωπικών εκδηλώσεων και άλλων αντίστοιχων εκδηλώσεων.

Το 2018 ο Μetropoulos έκανε συμφωνία με το δήμο του Λος Άντζελες για την προστασία του οικήματος από την κατεδάφιση. Η συμφωνία αυτή προστατεύει το σπίτι έτσι ώστε να μην κατεδαφιστεί ποτέ αλλά δίνεται η δυνατότητα για ανακαίνιση και συντήρηση. Είναι όπως και να το κάνουμε, πλέον μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της Αμερικής! 

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb