The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Βγήκαν από τώρα τα μαχαίρια στο MasterChef

Οι πρώτες κουβέντες για «κλίκα» ξεκίνησαν


Δημοσίευση ΦΕΒ 15, 2019

Βγήκαν από τώρα τα μαχαίρια στο MasterChef

Τα μανιτάρια που πετάχτηκαν, μέσα στον πανικό της πρώτης ομαδικής δοκιμασίας, στο MasterChef 3, έσπειραν τη διχόνοια στη μπλε ομάδα, με έναν διαγωνιζόμενο να εμφανίζεται περίπου μόνος έναντι όλων των υπολοίπων.

«Μία παρασκευή έφυγε, πετάχτηκε στα σκουπίδια από τον Παντελή» ξεκίνησε να λέει ο Σωτήρης Κοντιζάς, αξιολογώντας ένα από τα πιάτα που παρουσίασε η μπλε ομάδα στη μαγειρική σκυταλοδρομία. Την ώρα της προετοιμασίας του, ο διαγωνιζόμενος καθαρίζοντας τον πάγκο πέταξε και τα κομμένα μανιτάρια. «Έτσι το πουλήσανε... Εντάξει» σχολίασε ο Παντελής και η συζήτηση «φούντωσε». «Αυτό σας παρουσιάσανε; Είχε μανιτάρια κι άλλα κάτω στο καλάθι, άμα χρειαζόταν» υποστήριξε εκείνος, με σχεδόν όλους τους υπόλοιπους παίκτες να λένε πως δεν υπήρχαν άλλα. «Είχε ένα ολόκληρο καλάθι μανιτάρια» σχολίασε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Τα πνεύματα άναψαν με τον Παντελή να βλέπει «μέτωπο» των συμπαικτών του για να τον βγάλουν μπροστά, ως τον υπαίτιο του λάθους, κι εκείνους να τον κατηγορούν πως δεν ανέλαβε την ευθύνη για την πράξη του. «Ίσως υπάρχει και μία κλίκα που δεν με συμπαθεί και τόσο πολύ, κάτι τους πειράζει πάνω μου, εγώ δεν βρίσκω τον λόγο» είπε ο ίδιος στην κάμερα του MasterChef. «Όλοι πέσανε πάνω μου, με πουλήσανε στεγνά».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb