The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η Kim Kardashian αποκαλύπτει πού δεν έχει κάνει πλαστική

Και όμως υπάρχει σημείο


Δημοσίευση ΦΕΒ 14, 2019

Η Kim Kardashian αποκαλύπτει πού δεν έχει κάνει πλαστική

Είναι γνωστό πως σύσσωμη η διάσημη οικογένεια των Καρντάσιαν δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην εξωτερική της εμφάνιση και όλα τα μέλη της έχουν επισκεφτεί ουκ ολίγες φορές πλαστικούς χειρουργούς.

Η πιο διάσημη και η πιο πειραγμένη η γνωστή σε όλο τον πλανήτη Κιμ Καρντάσιαν μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις και αποκάλυψε πού δεν έχει υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση.

«Δεν έχω πειράξει και δεν έχω φτιάξει ποτέ την μύτη μου. Όλοι νόμιζαν ότι την έχω πειράξει κι εγώ τους είπα περιμένετε να κάνω παιδιά, τότε βγαίνουν τα πραγματικά χαρακτηριστικά», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Ακόμη κι εγώ κοιτάζω τις φωτογραφίες και λέω πως σε μερικές δείχνει διαφορετική απ’ ό,τι σε άλλες, αλλά σας το ορκίζομαι πως δεν έχω πειράξει τη μύτη μου».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb