The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Κέρδισε το Λότο και παρέλαβε τα κέρδη φορώντας μάσκα Scream

Αυτός ο τύπος από την Τζαμάικα είχε πολύ χιούμορ


Δημοσίευση ΦΕΒ 13, 2019

Κέρδισε το Λότο και παρέλαβε τα κέρδη φορώντας μάσκα Scream

Με τον πιο απίθανο τρόπο επιχείρησε ένα τύπος στην Τζαμάικα να διατηρήσει την ανωνυμία του, παραλαμβάνοντας τα κέρδη από ένα δελτίο Λότο.

Ο Α. Κάμπελ (περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά για αυτόν) κέρδισε 1,1 εκατομμύρια δολάρια τον περασμένο Νοέμβριο και τώρα έφτασε η στιγμή για να παραλάβει την επιταγή του.

Ανησυχώντας μήπως γίνει στόχος επιτήδειων που επιχειρήσουν να του αποσπάσουν τα χρήματα, αποφάσισε να κάνει την εμφάνισή του, φορώντας μάσκα.

Και τι μάσκα, από την ταινία Scream.

«Συνήθως γράφω τους αριθμούς από την κλήρωση, τρώω και μετά τους τσεκάρω.

Αυτή την φορά τους κοίταξα κατευθείαν. Αμέσως έτρεξα στο μπάνιο, φωνάζοντας «κέρδισα, κέρδισα», είπε χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια της παράδοσης της επιταγής.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6696361/Lottery-winner-wears-Scream-mask-collect-1million-prize.html#v-58250328202262574

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb