The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

«Εξωγήινα μωρά αρουραίοι»: Το νέο είδος τρωκτικών που προβληματίζει τους εμπειρογνώμονες

Περιγράφονται ως «κάτι που βγαίνει από μια ταινία τρόμου»


Δημοσίευση ΦΕΒ 07, 2019

«Εξωγήινα μωρά αρουραίοι»: Το νέο είδος τρωκτικών που προβληματίζει τους εμπειρογνώμονες

Το βίντεο με τα παράξενα μικρά πλάσματα μοιράστηκε στο Facebook από τον Τιμ Κλερκ αφού τα είδε στο σπίτι της μητέρας του.

Οι εμπειρογνώμονες ζώων αγωνίζονται να εντοπίσουν ένα συγκεκριμένο είδος τρωκτικού που πρόσφατα ανακάλυψε μια μητέρα και ο γιος της στην κουζίνα τους. Τα άγνωστα ζώα, που ονομάστηκαν «εξωγήινα μωρά αρουραίοι», έχουν μικρά στρογγυλά σώματα με λεπτές μακριές ουρές, όπως ανέφερε η Mirror.

Τα πλάσματα που μοιάζουν με αρουραίους περιγράφονται ως «κάτι που βγαίνει από μια ταινία τρόμου» και ένα βίντεο με αυτά να στροβιλίζονται γύρω από μια κουζίνα στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας έχει γίνει viral.

Το βίντεο με τα παράξενα μικρά πλάσματα μοιράστηκε στο Facebook από τον Τιμ Κλερκ αφού τα είδε στο σπίτι της μητέρας του. Όταν ρώτησε τους φίλους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης να τα αναγνωρίσουν, κανείς δεν είχε σαφή απάντηση.

«Η μητέρα μου τα βρήκε αυτά το πρωί στο πάτωμα της κουζίνας. Κάποιο είναι ακόμα ζωντανό. Ξέρει κανείς τι είναι; Ο Νίκι είναι τρομοκρατημένος και θα έχει εφιάλτες για εβδομάδες», έγραψε ο Τιμ στο Facebook.

Το βίντεο ξεκίνησε μια μακρά αλυσίδα συνομιλίας, καθώς οι φίλοι του προσπαθούσαν να βρουν τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να ταυτοποιήσουν τα πλάσματα.

Ένας χρήστης είπε ότι μοιάζουν με «σκόρους» κι ένας άλλος είπε, «είναι σαν κάποιος να κόψει το κάτω άκρο του ποντικιού».

Ενώ πολλοί χρήστες συμφώνησαν ότι το πλάσμα έμοιαζε με μωρά ποντικιού, κάποιοι δήλωσαν ότι είναι «μικροσκοπικές νυχτερίδες».

Ακόμη και οι εμπειρογνώμονες των τρωκτικών ήταν μπερδεμένοι από τα πλάσματα.

«Υποδηλώνουν ότι κάτι [πιθανώς μια γάτα] είχε μόλις φάει πρόσφατα το σώμα τους, γεγονός που μπορεί να εξηγήσει γιατί μερικά από τα πόδια εξακολουθούσαν να λειτουργούν», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της ομάδας βιοασφάλειας εντομολογίας της Νέας Ζηλανδίας στο Yahoo!7.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb