The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η Βραζιλιάνα πολιτικός που εκλέχθηκε με διαφορά στήθους

Ξεχωρίζει για το πληθωρικό ταμπεραμέντο της


Δημοσίευση ΦΕΒ 11, 2019

Η Βραζιλιάνα πολιτικός που εκλέχθηκε με διαφορά στήθους

Η Βραζιλία μια χώρα με παράδοση στις ωραίες και πληθωρικές γυναίκες, απέκτησε μια εκπρόσωπο στα κοινοβουλευτικά έδρανα, που ξεχώρισε, τουλάχιστον προς το παρόν, για τα σωματικά προσόντα.

Η Ana Paula da Silva, είχε εκλεχθεί και δήμαρχος στη Santa Katalina, και αποφάσισε να ασχοληθεί και με την κεντρική πολιτική σκηνή, βγαίνοντας άνετα σε ψήφους.

Τα ΜΜΕ όμως την υποδέχτηκαν λίγο άγαρμπα, καθώς στην ορκωμοσία πήγε λίγο διαφορετικά... ντυμένα.

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της έκανε πολλούς συναδέλφους της να ξεχάσουν για λίγο την διαδικασία, άλλοι πιο ένθερμοι την αποδοκίμασαν και την αποκάλεσαν πόpνη, άλλοι τις έδωσαν συγχαρητήρια για το θάρρος της.

«Νόμιζα ότι το κόκκινο χρώμα θα ήταν εκείνο που θα συζητιόταν, όμως τελικά εστίασαν στο ντεκολτέ μου. Ο τρόπος που ντύνομαι είναι δικό μου πρόβλημα. Οι γυναίκες έχουν στήθος, και το δικό μου ήταν πάντοτε μεγάλο. Δεν θα γίνω μια διαφορετική γυναίκα επειδή με εξέλεξε ο λαός ως μέλος της Συνέλευσης», είπε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb