The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Το top model που έβγαζε 1 εκατ. δολάρια το χρόνο και σήμερα είναι άστεγη

Η πορεία της ζωής της, από την κορυφή στη καταστροφή


Δημοσίευση ΦΕΒ 06, 2019

Το top model που έβγαζε 1 εκατ. δολάρια το χρόνο και σήμερα είναι άστεγη

Η είδηση ότι το μοντέλο Ναστάζια Ουρμπάνο, κοιμάται στους δρόμους της Βαρκελώνης, ταρακούνησε πολύ κόσμο, κυρίως τους φίλους της και παλιούς της συνεργάτες, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν, ότι το κορίτσι που περπάτησε στις καλύτερες πασαρέλες και έκανε δεκάδες εξώφυλλα, σήμερα είναι άστεγη και αδυνατεί να συντηρήσει τον εαυτό της.

View this post on Instagram

Paris

A post shared by nastasia urbano (@nurbano518) on

Γεννήθηκε στην Ισπανία, και στην ηλικία των 20 ετών, ήταν μέσα στα δέκα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα. Έπαιρνε 1 εκατ. δολάρια για εργασία 20 ημερών, και η επιτυχία της, αλλά και οι αμοιβές αυτές κράτησαν σχεδόν 3 χρόνια.

View this post on Instagram

Milán..

A post shared by nastasia urbano (@nurbano518) on

Η Ναστάζια Ουρμπάνο, τα είχε όλα. Κλειστό συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων με τον οίκο Yves Saint Laurent. προτάσεις για διαφημίσεις στη Νέα Υόρκη. Όλα όμως άλλαξαν, όταν γνώρισε τον μετέπειτα συζυγό της και πατέρα των παιδιών της.

Ξόδευαν τα χρήματά τους για να μπορούν να υποστηρίξουν το lifestyle της εποχής. Ακριβά ρούχα, σπορ αυτοκίνητα, σπίτια δίπλα σε διάσημους στο Hollywood, ενώ οι δουλειές άρχισαν να μειώνονται, κυρίως λόγω της αλλαγής της στη συμπεριφορά της.

Ο γάμος διαλύθηκε, η ίδια έπεσε σε κατάθλιψη, και τα χρέη συσσωρεύτηκαν, με αποτέλεσμα να μένει στο δρόμο, έξω από κεντρική τράπεζα στη Καταλονία.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb