The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Θέλει να μηνύσει τους γονείς του γιατί... τον έφεραν στον κόσμο

Κάνει χαμό στου Youtube με τις δηλώσεις του


Δημοσίευση ΦΕΒ 05, 2019

Θέλει να μηνύσει τους γονείς του γιατί... τον έφεραν στον κόσμο

Ο 27χρονος Raphael Samuel από τη Βομβάη διαμηνύει ότι έχει σκοπό να μηνύσει τους γονείς του, γιατί αποφάσισαν να τον φέρουν στον κόσμο χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Η ιστορία του 27χρονου κάνει τον γύρο του κόσμου, με τον ίδιο να αναφέρει στους Times Now News reports και The Print πως είναι «αντι-γενετιστής» και ότι πριν κάποιος γίνει γονιός θα πρέπει να ρωτά το αγέννητο παιδί εάν επιθυμεί να έρθει στον κόσμο!

«Θέλω να πως σε όλα παιδιά της Ινδίας ότι δεν χρωστούν τίποτα στους γονείς του. Αγαπώ τους γονείς μου, έχω μια εξαιρετική σχέση μαζί τους, αλλά με έχουν κάνει για δική τους ευχαρίστηση» αναφέρει ο ίδιος και συμπληρώνει: «Η ζωή μου είναι εκπληκτική, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να φτιάξω τη ζωή μου μέσα από τον παραλογισμό των σπουδών και της καριέρας, ειδικά όταν δεν ερωτήθηκαν αν θέλω να έχω ύπαρξη»!

Με βάση τον Samuel, ο κόσμος πρέπει να ξέρει πως έχει επιλογή να μην κάνει παιδί και ότι οι γονείς σου οφείλουν μια εξήγηση για τον λόγο που σε γέννησαν.

Η ιστορία του Samuel έγινε γνωστή μέσα από το επίμαχο βίντεο το οποίο δημοσίευσε στο YouTube.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb