The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αυτός είναι ο λόγος που 400 εκατομμύρια άνθρωποι θα ταξιδέψουν τις επόμενες 17 μέρες

Η μεγαλύτερη μετακίνηση ταξιδιωτών για το 2019


Δημοσίευση ΦΕΒ 04, 2019

Αυτός είναι ο λόγος που 400 εκατομμύρια άνθρωποι θα ταξιδέψουν τις επόμενες 17 μέρες

Οι εβδομαδιαίες διακοπές, που πραγματοποιούνται φέτος την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, είναι ένα από τα μεγαλύτερα διαλείμματα της Κίνας και πάνω από 400 εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να ταξιδέψουν σε όλη τη χώρα για να δούνε τις οικογένειες τους ή να πάνε διακοπές.

Μάλιστα 7 εκατομμύρια από το σύνολο των 400 θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό με τα ξενοδοχεία και τα ταξιδιωτικά γραφεία στις ασιατικές χώρες από την Ταϊλάνδη έως την Ιαπωνία να προβλέπουν υψηλότερο αριθμό προσέλευσης από ό, τι πριν από ένα χρόνο, σύμφωνα με το κινεζικό ταξιδιωτικό πρακτορείο Ctrip.

Παρόλα αυτά υπολογίζεται ότι οι Κινέζοι τουρίστες θα ξοδέψουν λιγότερα χρήματα στις χώρες που θα επισκεφτούν σε σχέση με πέρσι και πρόπερσι, περίπου 5.800 γιουάν (855 δολάρια), σε σύγκριση με 8.000 γιουάν.

Ο λόγος είναι ότι το 2018, η κινεζική οικονομία αυξήθηκε με τον πιο αργό ρυθμό εδώ και 30 χρόνια εν μέρει λόγω της εξασθένησης των καταναλωτικών δαπανών.

Ο 26χρονος Yanping, ο οποίος εργάζεται σε διαφημιστική στο Πεκίνο είναι μεταξύ εκείνων που φέτος θα ξοδέψουν λιγότερα "Ήθελα πραγματικά να πάω στην Αυστραλία, αλλά είναι πάρα πολύ μακριά, και τα ξενοδοχεία και οι βίζες ακριβά".

Δείτε το video:

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb