The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η ηθοποιός που βγήκε να πετάξει το χριστουγεννιάτικο της δέντρο μόνο με το πουκάμισο

Αποκαλυπτική εμφάνιση


Δημοσίευση ΙΑΝ 14, 2019

Η ηθοποιός που βγήκε να πετάξει το χριστουγεννιάτικο της δέντρο μόνο με το πουκάμισο

Η Ουκρανή ηθοποιός Natasha Blasick απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι την ώρα που αποφάσισε να ξεφορτωθεί στα σκουπίδια το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Η ηθοποιός φορούσε μόνο ένα πουκάμισο και όταν έσκυψε έδωσε... τροφή στον φωτογράφο.

Η Ουκρανή ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή πριν μερικά χρόνια όταν βρέθηκε στην εκπομπή «This Morning και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό μια μεταφυσική εμπειρία που ισχυρίστηκε ότι βίωσε. Λίγο έως πολύ ισχυρίστηκε ότι έκανε έρωτα με ένα... φάντασμα.

«Ένιωσα κάτι να μπαίνει στο δωμάτιο! Δεν μπορούσα να δω κανέναν. Ξαφνικά ένιωσα ότι κάτι με άγγιζε! Τα χέρια με έσπρωχναν ανεξάρτητα από τη θέλησή μου, και έπειτα ένιωσα το βάρος ενός άλλου σώματος πάνω μου. Αλλά δεν μπορούσα να δω κανέναν!

Αρχικά ένιωθα πολύ μπερδεμένη, αλλά στη συνέχεια αποφάσισα να χαλαρώσω και ήταν πραγματικά ευχάριστο! Το απόλαυσα. Με έκανε να νιώσω πολύ ζεστά και όμορφα! Ήμουν άνετα, ένιωθα αγάπη και υποστήριξη, ενώ απαντήθηκαν και τα ερωτήματά μου για το αν υπάρχει εκεί έξω κάτι άλλο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb