The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

5 σειρές που θα αναβαθμίσουν τα βράδια σου

Μουσικές, σενάριο, ερμηνείες που αφήνουν ιστορία


Δημοσίευση ΙΑΝ 14, 2019

5 σειρές που θα αναβαθμίσουν τα βράδια σου

Τα βράδια σου μόλις ανέβηκαν κατηγορία - εκπληκτικά σενάρια, σκηνικά, μουσικές και λεπτομέρειες που αξίζουν της προσοχής σου!

The Deuce

Η σειρά πραγματεύεται την νομιμοποίηση και την άνοδο της βιομηχανίας του πορνό στην Times Square της Νέας Υόρκης από την δεκαετία του 1970 μέχρι τα μέσα των 80s, παράλληλα με την εξάπλωση της επιδημίας του HIV και την ταυτόχρονη δράση των κυκλωμάτων των ναρκωτικών. Εκπληκτική μουσική, μοναδική αισθητική και χρώματα, πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση των ιστοριών.

The Alienist

Ο αρχηγός της αστυνομίας στρέφεται στον ψυχίατρο Laszlo Kreizler για την υπόθεση ενός κατά συρροή δολοφόνου νεαρών αγοριών. Βοηθοί στην έρευνα του θα είναι ο σκιτσογράφος των New York Times και η γραμματέας του αρχηγού της αστυνομίας.

The Crown

Eίναι μια από τις πιο ακριβές σειρές που έχουν γυριστεί ποτέ! Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται οι συγκρούσεις και οι έρωτες κατά τη βασιλεία της Ελισάβετ Β’ και τα γεγονότα που διαμόρφωσαν το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα! Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, όπως όλα δείχνουν, θα εμφανιστεί στο τέλος της 3ης σεζόν και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην 4η.

Peaky Blinders

Παράνομος τζόγος, μαφιόζικες βεντέτες, εμπόριο λαθραίων τσιγάρων και αλκοόλ, πανέμορφα κορίτσια, και φανταστική μουσική. Βρισκόμαστε στην Αγγλία μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο όπου μια οικογένεια εκλεπτυσμένων γκάνγκστερ κάνει άνω κάτω το Μπέρμινχαμ.

1983

H πολωνική σειρά που αξίζει ακόμη και αν ξεχνάς εύκολα τα ονόματα στα πρώτα επεισόδια. Η σειρά πραγματεύεται την ιστορία ενός αστυνομικού ερευνητή και ενός ιδεαλιστή φοιτητή νομικής που έρχονται αντιμέτωποι με μία σκευωρία που άλλαξε την τάξη πραγμάτων του έθνους και διαφύλαξε το ιστορικό «Σιδηρούν Παραπέτασμα». 

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb