The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αγνοείται 16χρονη κόρη δισεκατομμυριούχων: «Πήγε σε μέρος γνωστό για τα ναρκωτικά»

Στο παρελθόν απειλούσε να αυτοκτονήσει


Δημοσίευση ΑΠΡ 26, 2024

Αγνοείται 16χρονη κόρη δισεκατομμυριούχων: «Πήγε σε μέρος γνωστό για τα ναρκωτικά»

Missing alert εκδόθηκε για κόρη δισεκατομμυριούχων που εξαφανίστηκε από το σπίτι της, αφού τα ίχνη της αγνοούνται και πρόσφατη μαρτυρία αναφέρει ότι εθεάθη σε περιοχή που φημίζεται για το εμπόριο ναρκωτικών.

Η 16χρονη Mint Butterfield είναι παιδί του Stewart Butterfield, ιδρυτή του Slack και της Caterina Fake που ίδρυσε το Flickr, ενώ εξαφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής 21 Απριλίου από το Bolinas της Καλιφόρνια, βόρεια του Σαν Φρανσίσκο.

Η αστυνομία απέκλεισε την απαγωγή αναφέροντας ότι «αγνοείται με τη θέλησή της», ενώ πληροφορίες που αναπαρήγαγε το Business Insider σε σχετικό δημοσίευμα ανέφεραν ότι έφυγε με μια βαλίτσα στο χέρι και άφησε σημείωμα.

Επίσης, η Daily Mail αναπαρήγαγε ανάρτηση φίλου της έφηβης, στην οποία έγραψε πως είδε τη 16χρονη στο δεύτερο σπίτι της οικογένειας που βρίσκεται σε συνοικία του Σαν Φρανσίσκο η οποία φημίζεται για την εγκληματικότητα και το εμπόριο ναρκωτικών.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες με τις αρχές να πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό της Mint, γιατί στο παρελθόν απείλησε να αυτοκτονήσει και φέρεται να έκανε αποτυχημένες απόπειρες.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb