The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αποζημίωση για εκατοντάδες γυναίκες που υπέστησαν σeξουαλική κακοποίηση

Αποζημίωση μαμούθ

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΑΠΡ 25, 2024

Αποζημίωση για εκατοντάδες γυναίκες που υπέστησαν σeξουαλική κακοποίηση
pexels

Πρόκειται για μια τεράστια νίκη των θυμάτων που υπέστησαν σeξουαλική κακοποίηση από τον γυμναστή Λάρι Νάσαρ.

Πρόκειται για μια απόφαση που δημιουργεί προηγούμενο και ανοίγει το δρόμο προς τους πολίτες να αποζημιώνονται από το κράτος και την αστυνομία, όταν αγνοούνται οι καταγγελίες τους.

Το FBI θα πληρώσει σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου 135 εκατομμύρια δολάρια στα θύματα του γυμναστή που σόκαρε τις ΗΠΑ.

Τα θύματα είχαν κάνει εκατοντάδες καταγγελίες και είχαν αγνοηθεί από τους υπαλλήλους της ομοσπονδιακής αστυνομίας της Αμερικής.

Ο Λάρι Νασάρ ήταν ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας γυμναστικής των ΗΠΑ και καταδικάστηκε για σeξουαλική κακοποίηση σε 175 χρόνια.

330 γυναίκες παρενοχλήθηκαν και κακοποιήθηκαν, ανάμεσα τους και οι πολύ γνωστές αθλήτριες Σιμόν Μπάιλς, Άλι Ράισμαν και ΜακΚάιλα Μαρόνεϊ, όλες τους με χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πρόκειται για δικαίωση των θυμάτων αφού έρευνα που ξεκίνησε το 2021, αποκάλυψε πως οι καταγγελίες ποτέ δεν έφτασαν στο τμήμα ερευνών και απλά αρχειοθετήθηκαν.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb