CELEBS

Ζιζέλ: Το μυστικό που τη βοήθησε να ξεπεράσει την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού

Αλλαξε κάτι στην καθημερινότητά της
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 23, 2024
Ζιζέλ: Το μυστικό που τη βοήθησε να ξεπεράσει την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού

Η Ζιζέλ Μπούντχεν αποκάλυψε πρόσφατα στην εκπομπή «The View», ότι πέρασε μια ταραχώδη περίοδο με προβλήματα ψυχικής υγείας, τα οποία αργότερα συνειδητοποίησε ότι σχετίζονταν με τις επιλογές του τρόπου ζωής της, ιδίως με τη διατροφή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά το γεγονός ότι αναζήτησε βοήθεια από διάφορους ειδικούς και πέρασε όπως είπε μια δύσκολη φάση με κρίσεις πανικού και κατάθλιψη, βρήκε ανακούφιση, όταν συμβουλεύτηκε έναν φυσιοπαθητικό γιατρό, που της τόνισε τη σημασία των διατροφικών αλλαγών.

Όπως ανέφερε το 43χρονο μοντέλο: «Μου είπε, Ζιζέλ, πρέπει να σου αλλάξουμε τη διατροφή και αναρωτήθηκα τι σχέση έχει η διατροφή με τις κρίσεις πανικού; Ο γιατρός όμως μου είπε ότι όλα έχουν να κάνουν με αυτό».

Gisele_Bundchen1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και στην αρχή ήταν διστακτική, ακολούθησε ένα ταξίδι μεταμόρφωσης, ενσωματώνοντας πρακτικές όπως ο διαλογισμός, η γιόγκα και η αναπνοή παράλληλα με τις διατροφικές προσαρμογές.

Η Μπούντχεν τόνισε τον καθοριστικό ρόλο της τροφής ως μορφή φαρμάκου στη διαδικασία ανάρρωσής της. «Έγινα άλλος άνθρωπος. Άρχισα να εξασκούμαι στον διαλογισμό. Άρχισα να κάνω γιόγκα. Άρχισα να εξασκώ την αναπνοή. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι. Το φαγητό, για μένα, είναι φάρμακο», επισήμανε.

Gisele_Bundchen

Σε άλλη συνέντευξή της στη WSJ. Magazine, το διάσημο μοντέλο περιέγραψε το πρόγραμμα άσκησής της, το οποίο περιλαμβάνει πιλάτες και καρδιαγγειακές δραστηριότητες, καθώς και υπαίθριες ασχολίες όπως surfing, κολύμπι, ιππασία και βόλεϊ. Αν και δεν αναφέρθηκε στη συνέντευξη, η Μπούντχεν ασχολείται επίσης με το ζίου-ζίτσου από το 2021, κάνοντας προπόνηση με τον Joaquim Valente, με τον οποίο όπως έχει κυκλοφορήσει σε ξένα δημοσιεύματα, βρίσκεται σε σχέση.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 251 / position2: 579
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb