The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ξαφνικός θάνατος! Θλίψη για την οικογένεια Kardashian ‑ «Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ ...»

Η Kιμ Καρντάσιαν απέτισε φόρο τιμής

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 22, 2024

Ξαφνικός θάνατος! Θλίψη για την οικογένεια Kardashian ‑ «Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ ...»

Η Kιμ Καρντάσιαν απέτισε φόρο τιμής στην θεία της Kάρεν Χιούτον, αδερφή της μητέρας της Κρις Τζένερ, που πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 65 ετών.

Η Αμερικανίδα σταρ Κιμ Καρντάσιαν προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε διάφορες κοινές φωτογραφίες τους.

«Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ θεία Κάρεν», έγραψε η Κιμ Καρντάσιαν κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Ο θάνατος της Κάρεν Χόουτον σε ηλικία 65 ετών ανακοινώθηκε στο Instagram από την αδερφή της Kρις Τζένερ η οποία έγραψε ότι η αδερφή της πέθανε «απροσδόκητα», σε μία είδηση που προκάλεσε θλίψη στην οικογένεια.

«Η Κάρεν ήταν όμορφη μέσα και έξω. Ήταν η πιο γλυκιά, η πιο ευγενική, η πιο ευαίσθητη και ευάλωτη και τόσο αστεία. Ένιωθε πάντα ευγνώμων για τη ζωή της και εκτιμούσε την οικογένειά και τους φίλους της και ιδιαίτερα την όμορφη κόρη της. Κατέχει ένα τεράστιο κομμάτι της καρδιάς μου και λατρεύω κάθε ανάμνηση που έχουμε μαζί» έγραψε η Τζένερ.

Και συνέχισε: «Ο θάνατος της Κάρεν είναι μια υπενθύμιση ότι η ζωή είναι τόσο σύντομη και πολύτιμη και ότι το αύριο δεν υπόσχεται ποτέ. Πρέπει να πούμε σε αυτούς που αγαπάμε πόσο πολύ τους αγαπάμε. Σε αγαπώ όμορφη αδερφή μου».

Η Κάρεν, που είχε πολύ καλή σχέση με την αδελφή της Κρις, βρέθηκε νεκρή από αστυνομικούς της κομητείας του Σαν Ντιέγκο τη Δευτέρα στο Σαν Μάρκος της Καλιφόρνια, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το TMZ.

Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της δεν είναι σαφείς, με τους αξιωματούχους της κομητείας να αποδίδουν τον θάνατό της σε φυσικά αίτια προς το παρόν.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb