The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Γιατί ο στρατός βγαίνει στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Δείτε τα μέτρο που πήρε ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 11, 2024

Γιατί ο στρατός βγαίνει στους δρόμους της Νέας Υόρκης
pexels

Με την εγκληματικότητα του δρόμου, όπως αποκαλούν οι Αρχές τα αδικήματα που έχουν στόχο πολίτες να έχει εκτοξευθεί παγκοσμίως, η Νέα Υόρκη είναι η πρώτη πόλη που παίρνει τη κατάσταση στα χέρια της και λαμβάνει δραστικά μέτρα.

50% αύξηση παρουσίασαν μέσα στον Φεβρουάριο οι επιθέσεις σε πολίτες μόνο μέσα στο μετρό.

Αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ο θάνατος ενός ανυποψίαστου πολίτη, και ο τραυματισμός άλλων 4 αθώων περαστικών, όταν δύο συμμορίες αντάλλαξαν πυρά μεταξύ τους.

Οι επιθέσεις με μαχαίρι μέσα και γύρω από το μετρό είναι καθημερινότητα πλέον, και ο κόσμος "βράζε" καθώς ο σημερινός Δήμαρχος εξελέγη με την υπόσχεση ότι θα μηδενίσει τα φαινόμενα εγκληματικότητας, οντας και πρώην αστυνομικός.

Πρώτο μέτρο που έχουν ήδη ξεκινήσει Κυβερνήτης και Δήμαρχος είναι η τοποθέτηση καμερών παντού μέσα και σε κοντινή απόσταση από το δίκτυο του μετρό.

Αυξάνονται οι περιπολίες αστυνομικών, ακόμα και τις πρωινές ώρες, ενώ 1000 στρατιωτικοί μέλη της Εθνοφρουράς θα αναπτυχθούν μέσα και έξω από τις στάσεις μετρό.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb