The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Κριστίνα Απλγκεϊτ: Η συγκινητική εμφάνισή της στα Emmy 2024

Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας


Δημοσίευση ΙΑΝ 16, 2024

Κριστίνα Απλγκεϊτ: Η συγκινητική εμφάνισή της στα Emmy 2024

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ πραγματοποίησε μια εμφάνιση έκπληξη στα Emmy 2024 τη Δευτέρα - με τη διάσημη ηθοποιό να μιλάει για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η συγκινημένη Άπλγκεϊτ, η οποία διαγνώστηκε με την εκφυλιστική πάθηση το 2021, έφτασε στη σκηνή για να απονείμει το βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου σε μια κωμική σειρά - και έγινε δεκτή με χειροκροτήματα.

Η Κριστίνα, η οποία περπατούσε με την βοήθεια ενός μπαστουνιού καθώς τη συνόδευε στη σκηνή ο οικοδεσπότης Άντονι Άντερσον, είπε: «Σας ευχαριστώ πολύ. Θεέ μου, ντρέπομαι που με υποδέχεστε όρθιοι. Κάποιοι από εσάς μπορεί να με γνωρίζετε ως Kelly Bundy από το Married, With Children ή Samantha από τη Samantha Who; ή Jen Harding από το Dead To Me.

Ήταν τιμή μου να υποδυθώ αστείους, ελαττωματικούς, σύνθετους χαρακτήρες όπως οι γυναίκες που προτάθηκαν για δεύτερο γυναικείο ρόλο σε μια κωμική σειρά».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb