The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Το «Welcome to Wrexham» αποδεικνύει πως η τρέλα και το ποδόσφαιρο δεν απέχουν πολύ

Μια σειρά must για τους ποδοσφαιρόφιλους

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΔΕΚ 16, 2023

Το «Welcome to Wrexham» αποδεικνύει πως η τρέλα και το ποδόσφαιρο δεν απέχουν πολύ
@FX

Δυο τύποι από την Αμερική, ηθοποιοί, πετυχημένοι, ο καθένας στο μέτρο που του αναλογεί, αποφασίζουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Γιατί; Κανείς δεν ξέρει. Γιατί τους τη βάρεσε. Η τρέλα υπάρχει παντού.

Πολλώ δε μάλλον στο ποδόσφαιρο. Πιο ζεστός από τους δυο είναι ο  Rob McElhenney που τον μάθαμε από τη σειρά «It's Always Sunny in Philadelphia». Έχει μια αγάπη για τα σπορ και για τους καθημερινούς ανθρώπους. Ο πιο διάσημος Ryan Reynolds, δεν είναι τόσο ζεστός αλλά φαίνεται να συμμετέχει και να το διασκεδάζει.

Μαζί λοιπόν φτάνουν στην Ουαλία, στην πόλη Wrexham, όπου η τοπική ομάδα είναι μια από τις λίγες ουαλικές ομάδες που αγωνίζονται στα αγγλικά πρωταθλήματα και όχι στα ενδοχώρια, και πείθουν τον κόσμο πως αυτοί είναι που θα οδηγήσουν την ομάδα από την 5η στην 4η κατηγορία.

Η ιστορία έχει σημασία αλλά δεν είναι η έκβαση που σε τραβάει πάνω απ’ όλα. Είναι η «τρέλα» της τοπικής κοινωνίας για την ομάδα της πόλης, η άλλη κάπως διαφορετική «τρέλα» των χολιγουντιανών σταρ που βρήκαν ένα άλλο prject να ασχοληθούν ώστε να δώσουν χαρά στον κόσμο αλλά και η μαγεία που περιβάλλει το ποδόσφαιρο σε οποιαδήποτε κατηγορία και σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη.

Για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ που οφείλουν να δουν. Για όσους δεν καίγονται και πολύ, πάλι θα βρουν ενδιαφέρον αφού νομίζεις πως η μυθοπλασία συναντά του πραγματικότητα σε κάθε λεπτό της. Μην το χάσετε πραγματικά, ειδικά αν δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις και γνωρίζετε ήδη που οδήγησε όλο αυτό…

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb