The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Ο πλουσιότερος ζητιάνος του κόσμου

Η οικογένειά του, του ζητάει να σταματήσει την επαιτεία, αλλά αυτός αρνείται

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 18, 2023

Ο πλουσιότερος ζητιάνος του κόσμου
φωτό αρχείου

Όποιος έχει βρεθεί στην Ινδία, γνωρίζει πως στους δρόμους, κυρίως των μεγάλων πόλεων η επαιτεία είναι συχνό φαινόμενο και για κάποιους το επάγγελμά τους.

Όπως στη περίπτωση ενός επαίτη, στο Μουμπάι, που η περιουσία του αγγίζει το ένα εκατομμύριο δολάρια. Σε ρεπορτάζ που έγινε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, βρέθηκε πως ο ζητιάνος Bharat Jain, έχει ολοδικά του 890.708 δολάρια.

Ο συγκεκριμένος ζητιάνος, έχει καταφέρει και βγάζει το μήνα περίπου 920 δολάρια, και με τις οικονομίες του σήμερα θεωρείται πλούσιος στο Μουμπάι.

Μάλιστα ζει σε ένα πολυτελές διαμέρισμα, σε περιοχή που κατοικείται από βιομήχανους και μέλη της κυβέρνησης.

Ενώ στη κατοχή του, υπάρχουν και δύο καταστήματα τα οποία νοικιάζει και παίρνει ένα σεβαστό ποσό για την εκμίσθωση.

Ξεκίνησε την επαιτεία, καθώς δεν είχε προχωρήσει στο σχολείο και οι δουλειές που έβρισκε δεν τον ικανοποιούσαν οικονομικά.

Η οικογένεια του διατηρεί επιχείρηση με χαρτικά και τον έχει παρακαλέσει πολλές φορές να σταματήσει την επαιτεία, αλλά αυτός αρνείται πεισματικά.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb