ENTERTAINMENT

Γιατί κόπηκε η ερωτική σκηνή της Lady Gaga με την Salma Hayek στο House of Gucci

«Τα πράγματα είναι πολύ καυτά μετά τον θάνατο του Μαουρίτσιο».

Δημοσίευση ΙΑΝ 20, 2022
Γιατί κόπηκε η ερωτική σκηνή της Lady Gaga με την Salma Hayek στο House of Gucci

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας αποκάλυψε πως γύρισε μία ερωτική σκηνή με την Salma Hayek, όμως ο Ridley Scott αποφάσισε να την κόψει στο μοντάζ - «Τα πράγματα γίνονται πολύ "καυτά" μετά τον θάνατο του Μαουρίτσιο», λέει η Lady Gaga

Τεράστια επιτυχία έχει σημειώσει η ταινία House Of Gucci, με πρωταγωνίστρια τη Lady Gaga στο ρόλο της αδίστακτης Patricia όμως η ερωτική σκηνή που κόπηκε στο μοντάζ σίγουρα θα μπορούσε να την απογειώσει στο παγκόσμιο box office.

Κάτι που δεν περίμενε κανείς αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε. Όπως ανέφερε, ο Scott είχε ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για το κοινό του, όμως άλλαξε τα σχέδιά του τελευταία στιγμή.

«Υπάρχει μία ολόκληρη πλευρά που δεν είδατε σε αυτή την ταινία», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα πράγματα είναι πολύ καυτά μετά τον θάνατο του Μαουρίτσιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ οι περισσότεροι θεώρησαν ότι αστειεύεται, η Salma Hayek τόνισε τότε πως δεν πρόκειται για αστείο και ευχαρίστησε μάλιστα, τον σκηνοθέτη που τους επέτρεψε να «το πάνε ως εκεί». «Η Πατρίτσια ανέπτυξε μία πολύ ερωτική σχέση με την Γκιουζεπίνα», τόνισε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Αν και ο Scott απογοήτευσε τους θαυμαστές του κόβοντας αυτή τη σκηνή, η Lady Gaga τους επιφύλλασσε μία έκπληξη. Όπως είπε, η σκηνή ίσως συμπεριληφθεί σε μία συλλογή με «κομμένες σκηνές» που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Ωστόσο, καμία από τις δύο δεν ξεκαθάρισε τον λόγο που κόπηκε η σκηνή από την ταινία. Βέβαια, αν αναλογιστεί κανείς τις αντιδράσεις των μελών της οικογένειας Γκούτσι, ήταν σχεδόν αναμενόμενο.

Όλα τα -εν ζωή- μέλη των Γκούτσι αντέδρασαν πολύ αρνητικά τόσο για τον τρόπο που παρουσιάστηκαν οι χαρακτήρες τους, όσο και για τους ηθοποιούς που τους υποδύθηκαν. Μάλιστα, οι κληρονόμοι του ιταλικού οίκου μόδας απείλησαν να κινηθούν νομικά σε βάρος της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ «House of Gucci», αφού κατά τη γνώμη τους περιγράφει τα μέλη της οικογένειας ως «χούλιγκαν».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 469 / position2: 872
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb