ENTERTAINMENT

Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Megan Fox έχει αγκάθια και τρυπάει αν πάει να το βγάλει

Ο ΜGK έδειξε με πολύ άρρωστο τρόπο την κτητικότητά του
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Megan Fox έχει αγκάθια και τρυπάει αν πάει να το βγάλει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο MGK σίγουρα έγινε δημιουργικός όταν σχεδίαζε το δαχτυλίδι αρραβώνων της Megan Fox αλλά σίγουρα το παράκανε και θα λέγαμε πως είναι πάρα πολύ creepy και μόλις έδειξε μια ωραιότατη red flag

Ο 31χρονος ρόκερ έκανε πρόταση στην αγαπημένη του την περασμένη Τρίτη με ένα μονόπετρο - και για να σιγουρευτεί πως η 35χρονη ηθοποιός παραμένει αφοσιωμένη, έκανε το δαχτυλίδι όπλο!

«Τα δαχτυλίδια έχουν... αγκάθια! Έτσι, αν προσπαθήσει να το βγάλει, πονάει», είπε η MGK στη Vogue, προσθέτοντας: «Η αγάπη είναι πόνος!»

Ο τραγουδιστής του "Bloody Valentine" μίλησε παραπάνω για το δαχτυλίδι, το οποίο δημιούργησε με τον κοσμηματοπώλη Stephen Webster.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι ένα καθαρόαιμο κολομβιανό σμαράγδι, χωρίς επεξεργασία. Ήταν απλώς σκαλισμένο σαν δάκρυ, κατευθείαν έξω από το ορυχείο. Και το διαμάντι ήταν απευθείας από τον Stephen», είπε ο MGK.

«Η ιδέα είναι ότι το δαχτυλίδι μπορεί να χωριστεί για να γίνει δύο δαχτυλίδια. Όταν είναι μαζί, συγκρατείται στη θέση του από έναν μαγνήτη. Βλέπετε λοιπόν πώς κουμπώνει και σχηματίζει μια σκοτεινή καρδιά!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 383 / position2: 662
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb