The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αν βαρεθήκατε την πολυκοσμία, σε αυτό το ξενοδοχείο δε θα σας βρει κανείς

Bρίσκεται στην κορυφογραμμή του Don Sheldon, στην Αλάσκα

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΔΕΚ 27, 2021

Αν βαρεθήκατε την πολυκοσμία, σε αυτό το ξενοδοχείο δε θα σας βρει κανείς

Bρίσκεται στην κορυφογραμμή του Don Sheldon, του εκπληκτικού παγετώνα Ruth του Denali, στην Αλάσκα, και είναι προσβάσιμο μόνο αεροπορικώς! Στο Sheldon Chalet, το πιο απομακρυσμένο ξενοδοχείο στον κόσμο δεν θα σας βρει κανείς.

Το Εθνικό Πάρκο Denali της Αλάσκας εκτείνεται σε έξι εκατομμύρια στρέμματα και αποτελεί καταφύγιο για αρκούδες γκρίζλι, καριμπού, άλκες, λύκους και άλλα άγρια ​​ζώα. Είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και ένα από τα πιο απρόσιτα.

Για παράδειγμα, η παγετώδης κοιλάδα που βρίσκεται σε υψόμετρο 6.000 ποδιών (1.829 μέτρα), ήταν κάποτε προσβάσιμη μόνο με αεροπλάνο εξοπλισμένο με σκι, αλλά μετά την ολοκλήρωση του πολυτελούς σαλέ Sheldon, οι ιδιωτικές βόλτες με ελικόπτερο έγιναν επίσης συνηθισμένες - για τους πλούσιους.

Το Sheldon Chalet, που πήρε το όνομά του από τον πατέρα δύο από τους ιδιοκτήτες του σαλέ, τον Robert και την Kate Sheldon, χτίστηκε το 2018 και έγινε αμέσως πρωτοσέλιδο των ειδήσεων τόσο για την απρόσιτη τοποθεσία του όσο και για την πανάκριβη τιμή μιας διαμονής 3 διανυκτερεύσεων. Προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα μακριά από το άγχος της αστικής ζωής, το Sheldon Chalet είναι το τέλειο καταφύγιο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να το πληρώσουν!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia | Travel & Smiles (@adventurousalicia)

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb