The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Μια αλλαγή στα likes του Facebook που μπορεί να δεις ξαφνικά στο προφίλ σου

Μερικές φορές το Facebook κάνει αλλαγές χωρίς να φροντίσει να προειδοποιήσει τους χρήστες του

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 21, 2021

Μια αλλαγή στα likes του Facebook που μπορεί να δεις ξαφνικά στο προφίλ σου
Φωτογραφία από τον χρήστη Brett Jordan στο Pexels

Μερικές φορές το Facebook κάνει αλλαγές χωρίς να φροντίσει να προειδοποιήσει τους χρήστες του. Φυσικά το ίδιο συμβαίνει και στο Instagram μιας και πλέον είναι μια εταιρεία.

Τον τελευταίο καιρό, το Facebook εμφανίζει, ίσως πιλοτικά, μια αλλαγή σε ορισμένους χρήστες. Μπορεί να σας έχει συμβεί κι εσάς να δείτε σε μερικές αναρτήσεις δεν φαίνεται ο αριθμός των likes και εμφανίζεται μόνο το όνομα κάποιου φίλου συνοδευόμενος από την φράση «και άλλοι». Τον αριθμό μπορεί να τον δει μόνο αυτός που έκανε τη δημοσίευση.

Το Instagram είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι θα προχωρήσει στην κατάργηση του αριθμού των likes, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Για να μην μπορεί ένας αριθμός να προκαλεί θλίψη για όσους δεν έχουν πολλά likes στις δημοσιεύσεις τους. Ίσως το ίδιο γίνει και στο Facebook.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb