Kim Kardashian: «Ενθουσιασμένη» με τον ελληνικής καταγωγής Adam Demos

Η διάσημη πρωταγωνίστρια ριάλιτι έχει πάθει εμμονή με τη σειρά Sex/Life και τον πρωταγωνιστή της
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 24, 2021
Kim Kardashian: «Ενθουσιασμένη» με τον ελληνικής καταγωγής Adam Demos

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα δείχνουν πως η Kim Kardashian ετοιμάζεται να αφήσει πίσω της την εργένικη ζωή, μετά το διαζύγιο της με τον Kanye West. Τουλάχιστον αν κρίνουμε από τα σχόλιά της για τον γοητευτικό πρωταγωνιστή σειράς.

Πρόκειται για τον ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Adam Demos, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Netflix «Sex/Life». Ο Demos έχει αποτελέσει το τελευταίο διάστημα αντικείμενο συζήτησης, λόγω των επίμαχων σκηνών, στις οποίες εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της σειράς.

Η σειρά διηγείται την καθημερινή ζωή μίας μητέρας, η οποία αναπολεί τα παλιά χρόνια, όταν ακόμα ήταν «ιδιαίτερα ενεργή» στην σeξουαλική της ζωή. Σε μία σκηνή, ο Adam Demos εμφανίζεται εντελώς γυμνός και έκτοτε, όλοι κάνουν λόγο για το πόσο «προικισμένος» είναι.

Όπως φαίνεται, και η Kim Kardashian δεν έμεινε ασυγκίνητη από τον εντυπωσιακό ηθοποιό. Όπως αποκάλυψε η φίλη της Tracy, δημοσιεύοντας μία κοινή τους συνομιλία, η διάσημη περσόνα είναι μεγάλη φαν της σειράς και προσπαθεί να πείσει κι εκείνη, καθώς και την αδερφή της, Khloé να ξεκινήσουν να την παρακολουθούν.

Όταν όμως, πληροφορήθηκε πως ο ηθοποιός είναι δεσμευμένος και μάλιστα με την ίδια γυναίκα, που έχει σχέση και στη σειρά, η Kim μάλλον απογοητεύτηκε, λέγοντας (ή μάλλον γράφοντας): «Πάψε!».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 483 / position2: 1066
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb