The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Χιλιάδες άνθρωποι στο Pride της Βαρσοβίας εν μέσω διογκούμενου κύματος ομοφοβίας

Oπως καταγγέλλεται η ομοφοβία ενισχύεται από τους συντηρητικούς πολιτικούς και τον κλήρο.


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 20, 2021

Χιλιάδες άνθρωποι στο Pride της Βαρσοβίας εν μέσω διογκούμενου κύματος ομοφοβίας

Χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν το «παρών» στους δρόμους της Βαρσοβίας στην «Παρέλαση Ισότητας», αξιώνοντας το τέλος των διακρίσεων κατά της κοινότητας LGBT.

Σε μια «θάλασσα» από σημαίες, ομπρέλες και λογής αντικείμενα του ουράνιου τόξου, οι συμμετέχοντες στο Pride διεμήνυσαν την ανάγκη να αλλάξουν τα πράγματα, κόντρα στη μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό και υπέρ μιας κοινωνίας αποδοχής των ανθρώπων και της διαφορετικότητας.

«Η ομοφοβία είναι τεράστιο πρόβλημα στην Πολωνία. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να το διαχειριστούν και αυτοκτονούν. Η κατάσταση των ατόμων LGBT στην Πολωνία είναι τραγική. Και γι'αυτό είμαι εδώ, για να τους στηρίξω» ανέφερε 22χρονος διαδηλωτής.

Το Pride της Πολωνίας πραγματοποιείται εν μέσω ενός διογκούμενου κύματος ομοφοβίας που, όπως καταγγέλλεται, ενισχύεται από τους συντηρητικούς πολιτικούς και τον κλήρο.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb