The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Όνομα ‑ βόμβα σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σήριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Δεν φανταζόμασταν ποτέ πως η συγκεκριμένη θα ήταν ανάμεσα στο cast


Δημοσίευση ΑΠΡ 20, 2021

Όνομα ‑ βόμβα σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σήριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Η είδηση που θα εκπλήξει ευχάριστα πολλούς στο άκουσμά της. Η Χάρις Αλεξίου, η σπουδαία ερμηνεύτρια, θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς που ετοιμάζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η οποία θα προβληθεί στο Mega την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για εννέα ωριαία επεισόδια, τα οποία θα θυμίζουν κινηματογραφική ταινία και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στους Παξούς.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρώτο Θέμα, ο ρόλος που θα έχει η Χάρις Αλεξίου στη σειρά θα είναι κανονικός, πλήρης, δεν πρόκειται για εμφάνιση γκεστ. Μαζί της θα είναι μία ακόμη σημαντική ηθοποιός, η Μαρία Καβογιάννη.

Η Χάρις Αλεξίου στο παρελθόν έκανε απόπειρες υποκριτικής στο θεατρικό σανίδι με την «Μεταμφίεση» και το «Χειρόγραφο». Τη σεζόν 2017-8 εμφανιζόταν σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην «Οπερέτα», σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου, στο Εθνικό Θέατρο.

Πλέον, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για το νέο μεγάλο βήμα της στην τηλεόραση και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι απόλυτα σίγουρο πως θα φροντίσει για τα πάντα.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb