The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Survivor: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα αναλάβει τα έξοδα γάμου Μαριαλένας – Σάκη με έναν όρο

Ποιός ειναι αυτός;


Δημοσίευση ΑΠΡ 15, 2021

Survivor: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα αναλάβει τα έξοδα γάμου Μαριαλένας – Σάκη με έναν όρο

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης ήταν ζευγάρι. Η σχέση όμως αυτή τελείωσε πριν μπουν τα δυο νεαρά παιδιά στο Survivor.

Οι δυο τους βρέθηκαν ξανά στις αφιλόξενες παραλίες του Άγιου Δομίνικου και εν μέσω κακουχιών και στίβων μάχης του Survivor ήρθαν κοντά καθώς ο ένας βρήκε στο πρόσωπο του άλλου ένα στήριγμα στο παιχνίδι.

Εξάλλου, Μαριαλένα και Σάκης νιώθουν οικεία καθώς ήταν ζευγάρι για περίπου δυο χρόνια και σκεφτόντουσαν να παντρευτούν.

Και μπορεί η σχέση να τελείωσε και ο κάθε ένας να προχώρησε και να πήγε παρακάτω στην προσωπική του ζωή, ο Ατζούν Ιλιτζαλί όμως φαίνεται να βλέπει κάτι άλλο και να στηρίζει πολλά σε μια ενδεχόμενη επανένωση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης, ο Ατζούν Ιλιτζαλί φιλοδοξεί ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να γίνουν ξανά ζευγάρι όσο βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor.

Και όχι μόνο αυτό αλλά αν η σχέση τους οδηγηθεί σε γάμο θα αναλάβει τα έξοδα αλλά με έναν όρο.

«Αν γίνει η πρόταση γάμου μέσα στο παιχνίδι, γιατί αυτή είναι η είδηση, τότε θα αναλάβει όλα τα έξοδα του γάμου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον «αέρα» του Πρωινού.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb