The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ιερόδουλες σε απεργία: Η διαμαρτυρία με πανό στη μέση του δρόμου και το αίτημα

«Είμαστε στην πρώτη γραμμή, κάνουμε την οικονομία να κινείται και κινδυνεύουμε»


Δημοσίευση ΑΠΡ 08, 2021

Ιερόδουλες σε απεργία: Η διαμαρτυρία με πανό στη μέση του δρόμου και το αίτημα
Photo by W R from Pexels

Απεργία μίας εβδομάδας ξεκίνησαν οι ιερόδουλες της Βραζιλίας θέλοντας να κάνουν κατά προτεραιότητα το εμβόλιο του κορονοϊού ως εργαζόμενες πρώτης γραμμής.

Οι ιερόδουλες της πόλης Μπέλο Οριζόντε βγήκαν στους δρόμους τη Δευτέρα για να διαμαρτυρηθούν για τις νέες συνθήκες που έχει επιφέρει ο κορονοϊός στη δουλειά τους.

Με τα ξενοδοχεία κλειστά, αναγκάζονται όπως λένε να συνευρίσκονται σeξουαλικά με τους πελάτες στον δρόμο.

Καλούν την κυβέρνηση να τις αναγνωρίσει ως εργαζόμενες πρώτης γραμμής και να κάνουν μια ώρα αρχύτερα το εμβόλιο του κορονοϊού. Η κυβέρνηση έχει θέσει σε προτεραιότητα για το εμβόλιο τους υγειονομικούς, τους εκπαιδευτικούς, τους ηλικιωμένους, τους ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα και τους αυτόχθονες.

Οι σεξεργάτριες ισχυρίζονται πως εργάζονται σε συνθήκες όπως ακριβώς οι υγειονομικοί, καθώς παρέχουν ακόμα και πληροφορίες υγείας σε πελάτες και συναδέλφους.

«Είμαστε στην πρώτη γραμμή, κάνουμε την οικονομία να κινείται και κινδυνεύουμε», είπε η Cida Vieira, πρόεδρος της ένωσης ιερόδουλων της πολιτείας Μίνας Ζεράις, στο πρακτορείο AFP, «πρέπει να εμβολιαστούμε».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb