The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Κυκλοφόρησε το trailer του νέου Space Jam με τον Λεμπρόν Τζέιμς

Δείτε το trailer Space Jam: A New Legacy


Δημοσίευση ΑΠΡ 04, 2021

Κυκλοφόρησε το trailer του νέου Space Jam με τον Λεμπρόν Τζέιμς

Το trailer του Space Jam: A New Legacy κυκλοφόρησε, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να πρωταγωνιστεί και να γεμίζει με ανυπομονησία τους basketball fans που περιμένουν την κυκλοφορία της ταινίας (16/7 στις ΗΠΑ) που αναμένεται να γράψει ιστορία ανάλογη με το θρυλικό, το original Space Jam του Μάικλ Τζόρνταν.

Η υπόθεση αφορά τη σχέση του με τον γιο του Dom (Cedric Joe). Ο LeBron επιθυμεί να δει τον γιο να συμμετέχει σε ένα basketball camp, αλλά ο Dom προτιμά να φτιάχνει video games. Η διαφωνία τους διακόπτεται από το AI-G Rhythm (Don Cheadle), έναν κακόβουλο αλγόριθμο που με κάποιον τρόπο απαγάγει τον Dom, τον μεταφέρει στον κόσμο Server-Verse και αναγκάζει τον LeBron να αντιμετωπίσει την ομάδα Goon Squad. Ο LeBron θα στραφεί στον κόσμο των Looney Tunes για να φτιάξει τη δική του ομάδα και να φέρει πίσω τον γιο του.

Δείτε το trailer του Space Jam: A New Legacy

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb