The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πώς είναι σήμερα το κοριτσάκι που έπαιξε την Annie;

Συνέχισε να εργάζεται στον κινηματογράφο ώσπου...

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΦΕΒ 23, 2021

Πώς είναι σήμερα το κοριτσάκι που έπαιξε την Annie;

Από την έναρξή του ως κόμικς το 1924, το Little Orphan Annie είχε κάνει τρομερή επιτυχία. Το αισιόδοξο, κοκκινομάλλικο κορίτσι το γνωρίζουν όλοι. Το 1930, η ιστορία του ορφανού κοριτσιού έκανε το ντεμπούτο της ως ραδιοφωνικό σήριαλ.

Το Αnnie μεταφέρει το κλίμα της Νέα Υόρκης του 1930, αμέσως μετά το οικονομικό κραχ. Η ιστορία ξεκινά όταν η Γκρέης Φάρελ, η γραμματέας του δισεκατομυριούχου Όλιβερ Γουώρμπακς, επιλέγει ένα ορφανό κοριτσάκι για να φιλοξενηθεί στην έπαυλη του αφεντικού της

Το μιούζικάλ Αnnie ανέβηκε για πρώτη φορά στο Broadway το 1977 και από τότε δεν έχει σταματήσει να παίζεται σε διάφορα θέατρα του κόσμου. Μεταφέρθηκε με απόλυτη επιτυχία στον κινηματογράφο το 1982 από τον Τζον Χιούστον και αναμένεται να παρουσιαστεί ξανά στην μεγάλη οθόνη το 2014.

Μετά την επιτυχία της Annie, η Aileen Quinn έγινε μια από τις πιο περιζήτητες νεαρές ηθοποιούς της εποχής της. Αν και η Annie ήταν ο μεγαλύτερος κινηματογραφικός ρόλος της ζωής της - η Quinn συνέχισε να εργάζεται στον κινηματογράφο. Αν και η Annie ήταν ο μεγαλύτερος κινηματογραφικός ρόλος της ζωής της - τουλάχιστον, κατά τη στιγμή αυτής της γραφής - η ηθοποιός Aileen Quinn συνέχισε να εργάζεται στον κινηματογράφο και την τηλεοπτική βιομηχανία για κάποιο χρονικό διάστημα μετά τη διάσημη συναυλία της. Κάποια στιγμή όμως η καριέρα της άρχισε να σβήνει. Χωρίς να μπορεί να αφήσει πίσω της την μεγάλη της αγάπη, την ηθοποιία, έγινε καθηγήτρια υποκριτικής στο Πανεπιστήμιο Monmouth του Νιου Τζέρσεϋ.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb