BED TALK

The Sex Files: Η έρευνα του Pink για τη σeξουαλική μας ζωή

Τι απάντησαν 1.500 χρήστες στην έρευνα του Pink.gr
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
The Sex Files: Η έρευνα του Pink για τη σeξουαλική μας ζωή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έρωτας στα χρόνια της καραντίνας, εφαρμογές και σeξ στο πρώτο ραντεβού. Τι απάντησαν οι χρήστες στην έρευνα του Pink.gr

Η πίτα μοιράστηκε σχεδόν ισόποσα για τις επιπτώσεις της πανδημίας στο κρεβάτι αφού το 34% δηλώνει πως ο κορωνοϊός δεν επηρέασε τη σeξουαλική του ζωή, το 34% πως την επηρέασε πολύ και το 31% δήλωσε πως την επηρέασε λίγο.

Τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί αμέτρητες εφαρμογές και σελίδες γνωριμιών. Πρόσφατα μια έρευνα έδειξε όμως πως οι Έλληνες δεν χρησιμοποιούν τα apps για να βρουν παρτενέρ. Μπορεί η φυσική επαφή να μην αποτέλεσε επιλογή κατά τη διάρκεια του μαζικού lockdown, ωστόσο, το διαδικτυακό φλερτ και η αναζήτηση ερωτικού συντρόφου μέσω εφαρμογών και sites γνωριμιών θα μπορούσε να θεωρηθεί ενός είδους απομακρυσμένη επαφή που θα επέλεγε αρκετός κόσμος. 

Το μεγαλύτερο ποσοστό χρησιμοποιούσε το smartphone και το laptop του, για την πρόσβασή του στο internet. Πάντως και στη δική μας έρευνα τα αποτελέσματα ήταν 71% όσων απάντησαν, είπαν πως δεν χρησιμοποίησαν ποτέ τα apps (ή τα social media) για να βρουν παρτενέρ για περιστασιακό σeξ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για τα προκαταρκτικά, οι χρήστες φαίνεται πως δίνουν το χρονικό περιθώριο των 15 λεπτών προτού περάσουν στο κυρίως γεύμα (51%) ενώ το 15% αφιερώνει μισή ώρα (ή και παραπάνω...).

Αρκετά πιστοί αποδεικνύονται οι χρήστες αφού το 64.2 % δηλώνει πως δεν θα απατούσε το ταίρι του ακόμη κι αν του δινόταν η ευκαιρία!

Όσο για τη συχνότητα του σeξ, το 36 % δηλώνει πως συνευρίσκεται με τον σύντροφό του 2-3 φορές την εβδομάδα, ενώ το 26% δηλώνει πως δεν έχει κάνει σeξ τους τελευταίους μήνες. Μόλις το 3,9% δήλωσε πως κάνει σeξ κάθε μέρα.

Τέλος, το 75% των χρηστών δήλωσαν πως έχουν κάνει σeξ σε δημόσιο χώρο, ενώ η πλειοψηφία έχουν στείλει και έχουν λάβει φωτογραφίες σeξουαλικού περιεχομένου στο κινητό τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 377 / position2: 1147
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb