The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Σάλμα Χάγιεκ: Αφόρητα σeξι ακόμα και όταν τινάζεται σαν σκύλος

Χαμός στα σχόλια


Δημοσίευση ΙΑΝ 14, 2021

Σάλμα Χάγιεκ: Αφόρητα σeξι ακόμα και όταν τινάζεται σαν σκύλος

Άκρως καλοκαιρινό είναι το mood στον λογαριασμό Instagram της Σάλμα Χάγιεκ, με την 54χρονη καλλονή να ανεβάζει συνεχώς τις τελευταίες μέρες φωτογραφίες με μπικίνι και εξωτικό φόντο, παρότι είμαστε στα μέσα του Γενάρη. Σύμφωνα με την Daily Mail, η μελαχροινή ηθοποιός βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε έναν εξωτικό προορισμό μαζί με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της και φροντίζει να ενημερώνει συχνά τους εκατομμύρια followers της για το πώς τα περνάει.

Σήμερα, η Αμερικανίδα σταρ που γεννήθηκε στο Μεξικό πόσταρε ένα ακόμη βίντεο σε καλοκαιρινό κλίμα που όμως... ξεφεύγει κάπως από τα συνηθισμένα. Στο κλιπ διάρκειας λίγων δευτερολέπτων η καλλονή με τις εντυπωσιακές καμπύλες φοράει και πάλι μαγιό, όμως τώρα δεν ποζάρει στη θάλασσα, ούτε χαλαρώνει απολαμβάνοντας το κοκτέιλ της σε καρύδα. Αντίθετα... χτυπιέται ολόκληρη, τινάζοντας πέρα δώθε το βρεγμένο κεφάλι της για να φύγουν τα νερά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb