ENTERTAINMENT

Mary‑Kate & Ashley Olsen: Η άγνωστη τρίτη αδερφή των celebrity διδύμων

Τι πραγματικά ξέρoυμε για τις ζωές τους;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Mary‑Kate & Ashley Olsen: Η άγνωστη τρίτη αδερφή των celebrity διδύμων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα δίδυμα της ποπ κουλτούρας είναι επίσης ένα από τα πιο μυστηριώδη. Οι αδελφές Olsen έχουν όλες τις δικές τους εξαιρετικά επιτυχημένες σταδιοδρομίες στο Χόλιγουντ και αυτό που μάλλον δεν ξέρατε είναι πως έχουν και μια τρίτη αδερφή την Elisabeth (και εναν αδερφό, τον James).

Ενώ η Elisabeth Olsen είναι επίσης ηθοποιός, έπαιξε τη Wanda Maximoff, την Scarlet Witch, στο Marvel Cinematic Universe, οι Mary-Kate και Ashley Olsen που πρωταγωνίστησαν στο διάσημο sitcom Full House της δεκαετίας του '90 και σε άλλες σειρές, έχουν εγκαταλείψει την ηθοποιϊα και τώρα τρέχουν το δικό τους high fashion brand, The Row. Μπορεί να μαθαίνουμε κάποια μικρά info για τη ζωή της μίας Olsen (βλέπε σχέση και χωρισμός με Όλιβερ Σαρκοζί) αλλά γενικά δεν ξέρουμε τίποτα για την οικογένεια.

Μπορεί να δουν παρέα την πρεμιέρα της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί η Elisabeth στις 15 Ιανουαρίου WandaVision στην Disney + αλλά αποκλείεται να τις δούμε να κάνουν πέρασμα από τη σειρά. Το ίδιο είπε και η Elisabeth στη συνέντευξή της στις 6 Ιανουαρίου με τον Jimmy Kimmel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και και οι τρεις μπορεί να μην αλληλεπιδρούν τόσο πολύ σε δημόσιο πλαίσιο, στην πραγματικότητα υποστηρίζουν και είναι αρκετά κοντά η μία στην άλλη. Τα δίδυμα έχουν μια ολόκληρη σειρά ρούχων που πήρε το όνομά τους από τα αδέλφια τους: την Elisabeth και τον James. Η μάρκα διατίθεται κυρίως στο Kohl's και προσφέρει πιο προσιτές εναλλακτικές λύσεις στα high-end κομμάτια The Row.

Η Εlisabeth εμφανίστηκε ακόμη και στα βραβεία CFDA του 2016 μαζί τους, αφού οι δίδυμες αδελφές της βραβεύτηκαν για τα ρούχα τους. Ήταν μια γλυκιά στιγμή για όλους, καθώς η προσωπική τους ζωή ως οικογένεια είναι πολύ μακριά από τη δημοσιότητα.  Παρόλο που η Mary-Kate και η Ashley βρίσκονται έχουν μαζί μια εταιρεία, έχουν εντελώς διαφορετικά "θέλω" σχετικά με την πόλη διαμονής τους. Η Mary-Kate θέλει να ζήσει στη Νέα Υόρκη για το άμεσο μέλλον, ενώ η Ashley σκέφτηκε να μετακομίσει στο Λος Άντζελες, όπως ανέφερε το WSJ και συγκεκριμένα στο Tinseltown, εκεί όπου κατοικεί ο φίλος της και καλλιτέχνης, Louis Eisner.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 808 / position2: 1203
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb