The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τα μπαχαρικά που μειώνουν τον πόνο

Η άλλη ιδιότητά τους που δεν ξέραμε

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΑΝ 09, 2021

Τα μπαχαρικά που μειώνουν τον πόνο
https://www.pexels.com/photo/four-assorted-spices-on-wooden-spoons-1340116/

Για όσους αποφεύγουν την εύκολη λύση των χαπιών, η φύση προσφέρει από το θησαυροφυλάκιό της αρκετά όπλα για να περιορίσουμε κάποια συμπτώματα από ασθένειες.

Υπάρχουν μπαχαρικά που αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην ανακούφιση από τον πόνο, και χρησιμοποιούνται εδώ και αίωνες από αυτούς που δεν θέλουν τα χάπια στον οργανισμό τους.

Δείτε τα δύο μπαχαρικά που μειώνουν την αίσθηση του πόνου:

  • Μαύρο πιπέρι

Μαζί με το αλάτι είναι οι βασιλιάδες της μαγειρικής. Δεν υπάρχει κουζίνα χωρίς αυτά και το μαύρο πιπέρι εκτός από νοστιμιά μειώνει τον πόνο στο στομάχι αλλά και των οστών. Δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποείται εδώ και αιώνες από την Κινέζικη ιατρική.

  • Τζίντζερ

Έχει ευεργετική δράση στις ημικρανίες και τους πονοκεφάλους. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ προσφέρεται και για τόνωση του οργανισμού και αύξηση της απόδοσης.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb