SKIN CARE

Skinimalism: Η νέα τάση ομορφιάς που θα ακούς συνέχεια από εδώ και πέρα

Το Pinterest δημοσίευσε τις προβλέψεις του για την ομορφιά το 2021
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Skinimalism: Η νέα τάση ομορφιάς που θα ακούς συνέχεια από εδώ και πέρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει ένας όρος στον τομέα της ομορφιάς που θα ακούς συνέχεια από εδώ και πέρα το 2021 και αυτός είναι το "skinimalism", το οποίο προέρχεται από τον συνδυασμό των λέξεων skin και minimalism.

Ο συγκεκριμένος όρος αφορά το μακιγιάζ και πιο συγκεκριμένα το πάντρεμα του με την περιποίηση του προσώπου, ώστε να προκύψει ένα εντελώς φυσικό αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Blake (@makeupblake)

Την τάση αυτή ανέδειξε το Pinterest, το οποίο θεωρεί ότι το 2021 θα είναι η χρονιά του skinimalism. Όπως απέδειξαν οι αναζητήσεις των χρηστών, υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το πως να πετύχει κανείς το φυσικό, λαμπερό look που έχουν τα μοντέλα στο Instagram.

Μάλιστα οι εν λόγω αναζητήσεις στο μέσο αυτό αυξήθηκαν κατά 180%, γεγονός που δείχνει πόσο hot θεωρείται από το κοινό. Φυσικά, δε σημαίνει ότι το κόκκινο κραγιόν και το eyeliner είναι εκτός μόδας, όμως είναι πολύ καλό το ότι στην εποχή που το photoshop και το υπερβολικό μακιγιάζ, οι γυναίκες αναζητούν τρόπους για να αναδείξουν την φυσική τους ομορφιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harriet | Skincare | Beauty (@harriet.yasmin)

Το skinimalism, προτείνει στις γυναίκες να χρησιμοποιούν λίγα προϊόντα, τα οποία θα αναδείξουν τη φυσική τους λάμψη και μιας και όλες πλέον φορούν μάσκες για την προστασία από τον κορωνοϊό, αυτού του είδους η περιποίηση είναι ότι πρέπει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
1 / position1: 2531 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb