The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Christina Aguilera: Έκλεισε τα 40 και γιόρτασε με ένα τολμηρό βίντεο

Κι ένα κείμενο που έγραψε από καρδιάς με αφορμή τα γενέθλιά της

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΔΕΚ 19, 2020

Christina Aguilera: Έκλεισε τα 40 και γιόρτασε με ένα τολμηρό βίντεο

Η Christina Aguilera έγινε 40 και αποφάσισε να κάνει δύο δώρα στους θαυμαστές της. Από τη μία ένα τολμηρό video με μια κολλητή ολόσωμη φόρμα και από την άλλη ένα κείμενο που έγραψε από καρδιάς για το πως αισθάνεται να φτάνει σε αυτή την στρογγυλή ηλικία της ζωής της ένα βίντεο στο Ιnstagram, όπου φοράει μια κολλητή ολόσωμη φόρμα μέσα από την οποία διαγράφονται οι πλούσιες καμπύλες της.

Στο video η Christina φοράει μια κολλητή ολόσωμη φόρμα μέσα από την οποία διαγράφονται οι πλούσιες καμπύλες της. Στο τέλος γυρνά και ρίχνει ένα λάγνο βλέμμα στους διαδικταυκούςτης φίλους. Μάλιστα η ίδια έγραψε: 40 σου έρχομαι… 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Aguilera (@xtina)

Το κείμενο που έγραψε για τα σημαδιακά γενέθλια

Αγαπητά 40,

Τι ωραία σκέψη... όχι μόνο να "γίνεσαι" 40 αλλά να ΦΤΑΝΕΙΣ στα 40!

Υπάρχει ένα πανταχού παρόν κοινωνικό στίχμα για το ότι μεγαλώνουμε, αλλά ΑΝΕΚΑΘΕΝ το είχα αποδεχτεί. Είμαι για πάντα μια "παλιά" ψυχή και εκτιμώ την σοφία, τη χάρη και την ομορφιά που φέρνει κάθε χρόνος ζωής. Απολαμβάνω την ωριμότητα που έρχεται με την ηλικία και χαιρετίζω τη γνώση από τους σπουδαίους που έζησαν πριν από εμένα. Χάνομαι σε κάθε μια από τις μοναδικά συναρπαστικές ιστορίες και εμπειρίες τους… όλες συνέβαλαν στο προσωπικό μου ταξίδι.

Μετά από μια χρονιά-ανεμοστρόβιλο, στην οποία όλοι έχουμε βιώσει τόσο μεγάλη αλλαγή, θεωρώ ότι οι προσωπικές μας επιλογές έχουν μεγαλύτερη σημασία από ποτέ. Πρέπει να είμαστε γενναίοι, πρέπει να υπομείνουμε την ταλαιπωρία και να προχωρήσουμε σε νέα ύψη όπου μπορούμε να βρούμε τον μεγαλύτερο σκοπό της ζωής μας.

Αντιμετωπίζω πάντα κατάματα τις προκλήσεις στη ζωή μου και αυτό που έχω μάθει κάνοντάς το για 40 χρόνια είναι ότι βγαίνω πάντα ισχυρότερη και σοφότερη.

Είναι δύσκολο να εκφράσω τη σπουδαιότητα αυτών των γενεθλίων και τι σημαίνουν για μένα. Ο κόσμος μας έχει έρθει τα πάνω κάτω αλλά έχω τόση πίστη στο μέλλον. Είμαι βαθιά ταπεινωμένη και ευλογημένη από τη γεμάτη ζωή που έχω χτίσει τα τελευταία 40 χρόνια και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που βλέπω τις περιπέτειες βρίσκονται μπροστά μου ενώ συνεχίζω να ακολουθώ την καρδιά και τα όνειρά μου.

Έχω ακούσει να λένε ότι τα καλύτερα στη ζωή έρχονται στα 40. Σταματάς να δίνεις δεκάρα για τις βλάκείες... η διαύγεια έρχεται και κάθε κίνηση που κάνεις έχει ένα νόημα. Πραγματικά πιστεύω ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα και είμαι έτοιμη.

Τώρα ως μια ενήλικη γυναίκα που έχει υπομείνει, ξεπεράσει, δημιουργήσει και βρει δύναμη από τόσα πολλά ... Δεν γίνομαι απλώς 40, αλλά ΦΤΑΝΩ στα 40! Υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες που δεν έχουν ακόμη ειπωθεί και αποκαλυφθεί. Είμαι σε ένα σημείο στη ζωή μου όπου έχω επίγνωση για το ποια έχω υπάρξει. Αγκαλιάζω τη νέα γυναίκα που είμαι σήμερα και ανυπομονώ για τα νέα κεφάλαια που θα διαμορφώσουν ποια θα γίνω.

Για τις σπάνιες και όμορφες ψυχές που έχουν σταθεί δίπλα μου για πάνω από 20 χρόνια και συνεχίζουν, θα σας ευγνωμωνώ αιώνια. Είμαι ευλογημένη που έχω τους πιο ακλόνητους φίλους γύρω μου, μια ομάδα στην οποία πιστεύω, (μια ομάδα) που με κάνει να νιώθω να στηρίζομαι και να με ακούνε και φυσικά την οικογένειά μου: το μικρό μου αγόρι και το κορίτσι μου, τα πιο απίστευτα παιδιά που θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί κάποιος! Η καρδιά μου είναι γεμάτη. Λοιπόν, 40, πάμε! Δεν έχετε ιδέα τι έχω προγραμματίσει για εσάς, ελπίζω να είστε έτοιμοι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Aguilera (@xtina)

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb