The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αστέρας του τένις σε ερωtικό video με τη νέα του σύντροφο

Θύελλα αντιδράσεων


Δημοσίευση ΝΟE 23, 2020

Αστέρας του τένις σε ερωtικό video με τη νέα του σύντροφο

Είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του τένις. Ο Μπέρναρντ Τόμις έγινε για μια ακόμα φορά.. πρωτοσέλιδο για εξωγηπεδικό λόγο. Ο Αυστραλός έκανε εμφάνιση σε ιστοσελίδα «ροζ» περιεχομένου!

Ο Μπερνάρντ Τόμιτς έκανε το «πέρασμα» του από τη συνδρομητική ιστοσελίδα για… ενήλικες «OnlyFans», στο πλάι της νέας του συντρόφου, Βανέσα Σιέρα.

Ο άλλοτε νούμερο Νο17 στην παγκόσμια κατάταξη Αυστραλός τενίστας -που βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης, παρουσιάζοντας συμπτώματα κορονοϊού- έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με την εμφάνιση του στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Η Βανέσα Σιέρα, δημοφιλής μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, Love Island, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια «πικάντικη» φωτογραφία, στην οποία ο τενίστας ποζάρει ξαπλωμένος στα πόδια της δαγκώνοντάς τα οπίσθιά της, ενώ σε μια άλλη εμφανίζεται να της… θωπεύει το μπούστο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Sierra (@vanessa5ierra)

Μάλιστα, η Σιέρα έγραψε: «Ωχ, έπεισα τον Τόμιτς να κάνει κάτι κακό. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου για να δείτε το βίντεο, συγγνώμη, μαμά».

Χωρίς να γνωρίζουμε το ακριβές περιεχόμενο του, το συγκεκριμένο βίντεο έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο OnlyFans, με χιλιάδες χρήστες να έχουν σπεύσει να το παρακολουθήσουν, πληρώνοντας φυσικά το σχετικό χρηματικό αντίτιμο.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb