The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Halle Berry: Θυμάται πότε είχε τον πρώτο της οργασμό και γίνεται viral

Δεν δίστασε να απαντήσει σε τολμηρές ερωτήσεις σε video που ανέβασε στο instagram

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 21, 2020

Halle Berry: Θυμάται πότε είχε τον πρώτο της οργασμό και γίνεται viral

Η Halle Berry είναι μια από τις πιο ακομπλεξάριστες σταρ. Μέσα από τις αναρτήσεις της έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει και να μιλήσει για οτιδήποτε.

Η γοητευτική σταρ του Χόλιγουντ είναι από τις διασημότητες που δε διστάζουν να προβούν σε διάφορες προσωπικές αποκαλύψεις ή δεν έχουν χάσει τον αυθορμητισμό τους λόγω της δημοσιότητας που έχουν αποκτήσει.
Και για το λόγου το αληθές, η χολιγουντιανή σταρ δε δίστασε να προχωρήσει σε προσωπικές αποκαλύψεις που μάλλον λίγες διάσημες θα τολμούσαν.

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συχνά μέσω Instagram απαντά σε διάφορες ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Αυτή τη φορά, η Halle Berry σε βίντεο ερωτήσεων και απαντήσεων που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό αποκάλυψε πως ήρθε πρώτη φορά σε οργασμό στα 11 της χρόνια!

«Πότε ήταν ο πρώτος σου οργασμός»; Μία ερώτηση στην οποία λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να απαντήσουν και ακόμη λιγότεροι, έως ελάχιστοι, εκείνοι που… θα τολμήσουν να ανταποκριθούν. Η Halle Berry δεν ανήκει στους πολλούς.

«Θυμάμαι τον πρώτο μου οργασμό. Tον προκάλεσα εγώ στον εαυτό μου», είπε κατά τη διάρκεια της κουβέντας που είχε με την επιστήθια φίλη της και στιλίστρια Lindsay Flores.

Μάλιστα, όταν εκείνη δε μπορούσε να θυμηθεί τη δική της πρώτη εμπειρία και ρώτησε τη Μπέρι πόσων χρόνων ήταν όταν είχε τον οργασμό, η 54χρονη ηθοποιός χωρίς κανένα δισταγμό, απάντησε: «11».

Για να εξηγήσει στη συνέχεια: «Προσπαθούσα να καταλάβω τη σeξουαλικότητά μου, όπως τα περισσότερα κορίτσια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb