The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Aν είσαι πεσμένος, αυτές οι σειρές θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Εγγυημένα αποτελέσματα από το πρώτο επεισόδιο

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 10, 2020

Aν είσαι πεσμένος, αυτές οι σειρές θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Μήπως χρειάζεσαι λίγη χαρά, λίγη αισιοδοξία και λίγο τραγούδι στη ζωή σου; Τότε δες τις παρακάτω σειρές και διάλεξε με ποιον τρόπο θα φτιάξεις τα κέφια σου σήμερα.

Zoey's Extraordinary Playlist

Ίσως - για εμάς σίγουρα -η καλύτερη feelgood σειρά που είδαμε τα τελευταία χρόνια. Η Ζoey είναι προγραμματίστρια στην εταιρεία SPRQ Point με έδρα το Σαν Φρανσίσκο. Την ώρα που κάνει μια...μαγνητική τομογραφία, γίνεται σεισμός και μια τεράστια λίστα αναπαραγωγής τραγουδιών μεταφορτώνεται στον εγκέφαλό της. Στη συνέχεια ανακαλύπτει ότι το μυαλό της μπορεί τώρα να αντιληφθεί τις εσωτερικές σκέψεις των άλλων με τη μορφή δημοφιλών τραγουδιών! Ένα συγκινητικό, αγαπησιάρικο, αισιόδοξο μιούζικαλ που καταπιάνεται με πολλά θέματα, από τη μοναξιά και την απώλεια ως την οικογένεια και πολλά ακόμη. Αξίζει 100% να τη δείτε!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗAj and the Queen: Αν ψάχνεις μια feelgood σειρά, τότε μην ψάχνεις άλλο ΦΕΒ 20, 2020

The Good Place

Μια σειρά βαθιά φιλοσοφική αλλά ταυτόχρονα απίστευτα απλή. Τι κάνει την ζωή να έχει νόημα; Είμαστε καλοί επειδή θέλουμε πραγματικά; Τέσσερις άνθρωποι βρίσκονται στον άλλο κόσμο και πρέπει να αναμετρηθούν με τις επιλογές τους. Όλα ανατρέπονται διαρκώς, όλα αλλάζουν και όλα τους οδηγούν στην πιο κρίσιμη ενδοσκοπηση της (μετά) ζωής τους.

Soundtrack

Λίγη ακόμα μουσική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Amy Winehouse, Etta James, Bruno Mars, The Weeknd και μια καλή απεικόνιση του πώς οι ζωές μας μπλέκονται με τους άλλους χωρίς να το ξέρουμε. Η μουσική συνδέει τη ζωή τυχαίων ανθρώπων που ζουν στο Λος Άντζελες και η συνέχεια επί της οθόνης

Διαβάστε Ακόμη
TV+Σειρές ΜΑΙ 05, 2019
5 εκπομπές και σειρές στο Netflix που θα σε ταξιδέψουν
Από τη μία άκρη του κόσμου ως την άλλη
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
TV+Σειρές ΑΥΓ 16, 2020
3+1 σειρές του Netflix που πρέπει να αρχίσεις (και να τελειώσεις) αυτό το ΣΚ
Σου φτάνει μόλις ένα Σαββατοκύριακο για να τις δεις
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
TV+Σειρές ΦΕΒ 20, 2020
Aj and the Queen: Αν ψάχνεις μια feelgood σειρά, τότε μην ψάχνεις άλλο
Το «AJ and the Queen» είναι η νέα σειρά του Netflix, που ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb