The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Γέλιο με ιερέα που πάει να ευλογήσει κοριτσάκι κι εκείνο του κάνει «χάι φάιβ»

Ο ιερέας προσπαθεί να συγκρατήσει τα γέλια του.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 24, 2020

Γέλιο με ιερέα που πάει να ευλογήσει κοριτσάκι κι εκείνο του κάνει «χάι φάιβ»

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο ένα μικρό κορίτσι κλέβει την παράσταση με τον αυθορμητισμό του. Στα πλάνα βλέπουμε το κοριτσάκι μαζί με τη μαμά του να πλησιάζει έναν ιερέα για να πάρει την ευλογία του. Μια κινησή της όμως καταφέρνει να να τον αιφνιδιάσει.

Μόλις βλέπει το χέρι του ιερέα να σηκώνεται, προχωρά σε μη αναμενόμενη κίνηση, συγκεκριμένα σε... «χάι φάιβ», αυτό που στην Ελλάδα λέγαμε κάποτε «κόλλα πέντε».

Το παιδί χάρισε, αν μη τι άλλο, στιγμές γέλιου στον ιερέα που προσπάθησε να συγκρατήσει τα γέλια του. Κι εκείνος το καταχάρηκε.

Χωρίς να είναι ξεκάθαρο πού εκτυλίχθηκε το περιστατικό, ο ιερέας εμφανίστηκε να μιλά ισπανικά σύμφωνα με την Daily Mail.

To video ανέβηκε πρώτα στο TikTok και αργότερα το μοιράστηκε στο twitter ο Αμερικανός πρώην μπασκετμπολίστας Rex Chapman. Κάπως έτσι ξεκίνησε κι έγινε virals συγκεντρώνοντας εκατομμύρια κοινοποιήσεις, ενώ ένα πολύ εύστοχο σχόλιο αναφέρει: «βλέποντας τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού, είναι πραγματικά υπέροχο».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb