ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Έτσι ξεπερνούν τους χωρισμούς οι celebrities

Γιατί και αυτοί αγαπάνε και πληγώνονται
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Έτσι ξεπερνούν τους χωρισμούς οι celebrities

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο χωρισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση, γιατί ακόμα και αν έχεις ξεπεράσει τα αισθήματα σου για τον άλλον, είναι στη μέση η αγάπη, η συνήθεια και ο αποχωρισμός που δυστυχώς δεν μπορείς να αποφύγεις.

Θα νιώσεις και θλίψη και θυμό, θα σκεφτείς πράγματα για εσένα, τον πρώην σου, την σχέση σας, θα πάρεις τον χρόνο σου μέχρι να επανέλθεις και γενικά θα περάσεις μια περίεργη φάση μέχρι να ηρεμήσεις.

Όπως είπε και η Miley Cyrus σε συνέντευξη της, ένας χωρισμός είναι σαν ένας θάνατος, αφού χάνεις μια αγάπη. Το θέμα είναι όμως να μπορέσεις ακόμα και μέσα σε αυτήν την δυσκολία να βελτιωθείς, να εξελιχθείς και να είσαι ακόμα καλύτερη στην επόμενη σου σχέση.

Σύμφωνα με την Miley και τον δικό της τρόπο αντιμετώπισης των χωρισμών, θα σε βοηθήσει πολύ το να κάνεις  μια λίστα με τα καλά και τα κακά της σχέσης. Δες τι σου προσέφερε και τι έπαιρνες, αξιολόγησε τα από το 1 μέχρι το 10 και μετά πρόσθεσε τα όλα μαζί. Αν αυτά που σου έδινε ο πρώην σου ήταν πολλά για την ζωή σου, τότε ξέρεις τι θα χρειαστεί από εσένα στην επόμενη σχέση σου, αλλά και το τι δε θα δεχτείς ξανά από κανέναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
2 / position1: 405 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb