The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Θα δίνατε 17 εκατομμύρια για το σπίτι του Sting στο Λονδίνο;

Xτισμένο το 1775 με θέα στο ιστορικό St. James's Park

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΟΚΤ 16, 2020

Θα δίνατε 17 εκατομμύρια για το σπίτι του Sting στο Λονδίνο;

Με 17 εκατομμύρια δολάρια μπορείτε να αποκτήσετε το σπίτι του ροκ σταρ

O αγαπημένος τραγουδιστής Sting, έχει βραβευθεί με 12 βραβεία Grammy, ένα Emmy, είχε τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ, ενώ ψηφίστηκε στο παρελθόν και Πρόσωπο της Χρονιάς.

Ο Βρετανός μουσικός και η σύζυγός του ζούσαν στο σπίτι των πέντε υπνοδωματίων με έξι μπάνια για δυόμισι χρόνια ενώ ανακαινίζουν ένα ακίνητο που βρίσκεται επίσης στη γειτονιά του Γουέστμινστερ, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Το σπίτι έχει θέα στο ιστορικό St. James’s Park, που σημαίνει ότι ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού θα είναι γείτονας με τη βασίλισσα Ελισάβετ και το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Αυτό είναι «ένα όμορφο αρχοντικό με κομψό χώρο διαβίωσης και εξαιρετική ακουστική, το τέλειο σπίτι για κάθε μουσικό ή ερμηνευτή», δήλωσε ο Gary Hersham, ιδρυτής διευθυντής της Beauchamp Estates. Και έτσι είναι - υπάρχει ξεχωριστός χώρος για στούντιο, δύο βιβλιοθήκες και χώρος ανάγνωσης, τέσσερα υπνοδωμάτια, μια μεγάλη σύγχρονη κουζίνα, πανέμορφα τζάκια και περίτεχνα γύψινα. 

«Είναι ένα όμορφο γεωργιανό αρχοντικό με κομψό σαλόνι και υπέροχη ακουστική», λέει ο Gary Hersham από το κτηματομεσιτικό γραφείο Beauchamp Estates. «Είναι το τέλειο σπίτι για μουσικούς ή ερμηνευτές που αναζητούν έναν εξαιρετικό χώρο».

"Αυτό το αρχοντικό προσφέρει μια ποικιλία εξωτερικών χώρων διαβίωσης, με ιδιωτικές βεράντες και έναν πίσω κήπο, ένα αξιοζήλευτο πλεονέκτημα σε αυτήν την κεντρική τοποθεσία του Westminster " δήλωσε ο Paul Finch, νέος διευθυντής κατοικιών στο Beauchamp Estates.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb