ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του Μήνα: Οκτώβριος

Τι λένε οι προβλέψεις για τον Oκτώβριο;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ζώδια του Μήνα: Οκτώβριος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι μας περιμένει το νέο μήνα;

ΚΡΙΟΣ

Κρατήστε τις αποστάσεις με συγκεκριμένα πρόσωπα και μην μπερδεύετε την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική. Mόνο προσέξτε, επάνω στον υπερενθουσιασμό σας, μην τα κάνετε μαντάρα. Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα θα ηρεμήσουν τα νεύρα σας.  Αποφασίστε να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας, γιατί έτσι θα πάψετε να γκρινιάζετε στους άλλους. Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το μήνα θα ξεκαθαρίσουν κάποια σημαντικά θέματα! Πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαίσθησή σας και θα ανακαλύψετε πολλπράγματα! Ετοιμαστείτε να δράσετε και λειτουργήστε προσεκτικά. Υπομονή. Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκαθαρίστε τις υποχρεώσεις σας και προβείτε σε επενδύσεις για το μέλλον, κυρίως εργασιακές και συναισθηματικές. Μην αφήσετε σημαντικά ζητήματα της ζωής σας σε άλλους! Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας σε ό,τι αφορά τις επιλογές σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτετε και κατ' επέκταση τις προτεραιότητές σας. 

ΛΕΩΝ

Κάποιος από το εργασιακό περιβάλλον θέλει να σας ξεπεράσει, αλλά ήρθε η ώρα η μεθοδικότητά σας να παρει μπρος! Δείξτε υπομονή και επιμονή και μην την κάνετε από μια σχέση με την πρώτη δυσκολία.  Αν δεν σας αρέσει το περιβάλλον εργασίας σας και δεν βλέπετε κάτι να αλλάζει σύντομα, ίσως είναι καιρός να ψάξετε για μια νέα δουλειά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στη δουλειά φροντίστε για την επαγγελματική πρόοδό σας, τα οικονομικά σας και να μη σας πάρουν την θέση σε σημαντικά πρότζεκτ. Προσέξτε να μη δημιουργηθούν προβλήματα στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε, γιατί στην πραγματικότητα οι αλλαγές πάνε τη ζωή μπροστά!

ΖΥΓΟΣ

Οργανωθείτε καλύτερα για να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτό το μήνα πρέπει να βγάλετε απ’ το μυαλό σας τα θέματα υποχρεώσεων, δουλειάς και οικογενειακών καταστάσεων, και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη διασκέδασή σας. Με βάση τις νέες αξίες που θα εμφανιστούν σε σχέσεις με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν πρέπει να ορίσετε μια νέα πραγματικότητα που θα σας ωφελήσει τρομερά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μόνο αν ξέρετε τους φόβους σας μπορείτε να τους ξεπεράσετε και να δημιουργήσετε στρατηγικές που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία στη δουλειά σας. Δώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα! Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να κυριαρχήσει στη σχέση σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απαλλαγείτε από παράλληλες καταστάσεις όσο γρηγορότερα μπορείτε, για να μην εκτεθείτε. Μην αγοράσετε κι άλλα πράγματα, κρατήστε και μερικά ευρώ στην τσέπη για ώρα ανάγκης! Οι αναποδιές στη ζωή στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κινηθείτε έξυπνα και έγκαιρα για να πετύχετε τους νέους στόχους σας και την εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή!  Εάν δεν είστε έτοιμοι να πληρώσετε τις συνέπειες, διατηρήστε ηρεμία και αποφύγετε ρήξεις με τρίτους. Kάποιος στη δουλειά προσπαθεί να πάρει τη θέση σας ή να σας υπονομεύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μη νιώθετε νευρικότητα αν τα πράγματα δεν πάνε σφαιράτα στη δουλειά. Φανείτε ευέλικτοι σε συμφωνίες με τους συνεργάτες σας και μην είστε μονόπλευροι.  Μην αφήσετε τον εαυτό σας να σας παρασύρει σε ακρότητες, ειδικά σε τομείς της ζωής σας που αυτή τη στιγμή είναι υψίστης σημασίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί θα γίνει φασαρία από το πουθενά και πρέπει να κρατήσετε την ισορροπία σε μια παρέα ή στη δουλεια!  Οι εξελίξεις στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή σας θα είναι ραγδαίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
24 / position1: 89 / position2: 464
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb