The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Big Brother: Πέντε οι υποψήφιοι προς αποχώρηση απόψε

Δείτε ποιους ψήφισαν οι συμπαίκτες τους


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 18, 2020

Big Brother: Πέντε οι υποψήφιοι προς αποχώρηση απόψε

Μία μέρα πριν από το καθιερωμένο live της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο η ψηφοφορία μεταξύ των παικτών του Big Brother για τους υποψηφίους προς αποχώρηση.

Οι τρεις υποψήφιοι που βγήκαν από την ψηφοφορία των παικτών ήταν ο “Αντιδήμαρχος” Χρήστος Μακρίδης, ο Νικόλας Παπαπαύλου και η Σοφία Δανέζη.
Ο αρχηγός της εβδομάδας, Δημήτρης Κεχαγιάς, είχε το δικαίωμα του βέτο και αποφάσισε να “σώσει” τη Σοφία Δανέζη. Όμως η έκπληξη ήταν ότι στην αμέσως επόμενη θέση για τον τρίτο υποψήφιο υπήρχε ισοβαθμία μεταξύ τριών παικτών, ανάμεσα τους και ο ίδιος ο Δημήτρης Κεχαγιάς, μαζί με τη Ράνια Καραγιάννη και τον νέο παίκτη, Νίκο Ζέκο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Δημήτρης εσωσε τη Σοφία 😄Αλλά βγήκε ο ίδιος υποψήφιος μαζί με τον Νικόλα τη Ράνια τον Δήμαρχο και τον Νίκο😵😵 #Chaos #BigBrotherGr #SkaitvGr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Brother Greece (@grbigbrother) στις

Δείτε τι ακολούθησε μετά την ανακοίνωση των πέντε υποψηφίων προς αποχώρηση από τον Big Brother

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb