The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Μοίρασαν βιβλία σε παιδιά Δημοτικού με...περιτύλιγμα για αυξητική στήθους!

Οταν έγινε αντιληπτή η γκάφα των ανθρώπων του υπουργείου, ήταν ήδη αργά


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 16, 2020

Μοίρασαν βιβλία σε παιδιά Δημοτικού με...περιτύλιγμα για αυξητική στήθους!

Κι όμως έγινε κι αυτό στα πολύπαθα ελληνικά σχολεία και δεν είναι καθόλου μα καθόλου αστείο μιας και αυτά τα παιδιά βρίσκονται στην ευαίσθητη προεφηβική ηλικία και χρίζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης. Μια επική και... επικίνδυνη γκάφα έκανε -σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς που τα εντόπισαν- το υπουργείο Παιδείας. Οπως μετέδωσε το Open βιβλία του μαθήματος των εικαστικών της 5ης και 6ης τάξης του Δημοτικού Σχολείου, μοιράστηκαν σε σχολικές μονάδες της Θεσσαλονίκης με περιτύλιγμα διαφημιστικά φυλλάδια για αυξητική στήθους.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Open, έγινε προσπάθεια από τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι επιρρίπτουν ευθύνες στο υπουργείο Παιδείας για το περιστατικό, να μην γίνει αντιληπτή η «γκάφα» από τους μαθητές, χωρίς, ωστόσο, αποτέλεσμα.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb