The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Χόρευε στον δρόμο ξυπόλυτος και τώρα είναι σταρ

Τον έχετε δει όλοι

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 04, 2020

Χόρευε στον δρόμο ξυπόλυτος και τώρα είναι σταρ

Τον Ιούνιο ένα βιντεάκι με ένα νεαρό που χόρευε μέσα στη βροχή και τη λάσπη χωρίς παπούτσια έγινε παγκοσμίως viral. Πρωταγωνιστής ο 11χρονος Anthony Mmesoma Madu.

Ο Madu νόμιζε ότι τον χορογραφούσαν για να τον δείξουν σε ένα δάσκαλο της περιοχής, αλλά αυτό που ξεκίνησε σαν παιδικό πείραγμα έφτασε να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεο στο διαδίκτυο δίνοντας του μία υποτροφία σε σχολή χορού στην Αμερική.

Ο μικρός μεγαλώνει με δυσκολίες στο Λάγος της Νιγηρίας, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να ακολουθήσει το όνειρό του, και τη κλίση του όπως φάνηκε, να μάθει χορό και κλασικό μπαλέτο.

Τις σπουδές του θα πληρώσει η παραγωγός Fade Ogunro, η οποία διαχειρίζεται την πλατφόρμα Bookings Africa. Μάλιστα προσφέρθηκε επίσης να πληρώσει για ολόκληρη την επίσημη εκπαίδευσή του αγοριού οπουδήποτε στον κόσμο, μέχρι να αποφοιτήσει.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb