The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Η σειρά που θα κάνει το Casa De Papel να μοιάζει με άρλεκιν

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία από την Κολομβία

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΑΥΓ 18, 2020

Η σειρά που θα κάνει το Casa De Papel να μοιάζει με άρλεκιν

Η Κολομβία απο το 1980 εώς και τα μέσα των 90'ς μπορεί να προσφέρει σενάρια για δεκάδες ταινίες και σειρές. Έτσι και η σειρά που θα βγεί σε λίγο καιρό στο Netflix βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία από τη Κολομβία το 1994, που έμεινε γνωστή ως η πιο μεγάλη ληστεία της χώρας.

14 ληστές, με όπλα τους συσκευές οξυγονοκόλλησης, και σκαπτικά εργαλεία κατάφεραν και έκλεψαν το μεγαλύτερο ποσό στη Λατινική Αμερική.

Προσποιούμενοι τους εργάτες συντήρησης του κλιματισμού κατάφεραν και ξεγέλασαν τους αστυνομικούς που φρουρούσαν την τράπεζα, έμειναν 21 ώρες χωρίς να τους αντιληφθούν και έφυγαν σαν κύριοι από την μπροστινή πόρτα.

Η συμμορία είχε από όλες τις ειδικότητες. Υπαλλήλους της τράπεζας, αστυνομικούς, ειδικούς στο χτίσιμο, μέχρι και αγρότες.

Ελπίζουμε μόνο η σειρά «The Great Heist»  να βγει σύντομα γιατί το σενάριο προσφέρεται για μια περιπέτεια που θα αφήσει εποχή.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb