The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Πως θα ταξιδεύουν στο μέλλον οι δισεκατομμυρίουχοι

Τα πιο φουτουριστικά yachts του πλανήτη

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 30, 2020

Πως θα ταξιδεύουν στο μέλλον οι δισεκατομμυρίουχοι

Τα super yachts είναι η τάση που θα επικρατήσει στο μέλλον όσο αφορά τις μεταφορές των πλουσίων, όπως παρουσιάστηκε στο Futureyachts όπου και αποκαλύφθηκαν τα καινούργια σχέδια που άφησαν το κοινό άφωνο.

Θα βασίζονται σε τεχνολογίες ώστε να είναι ενεργειακά αυτόνομα, με ικανότητα να ταξιδεύει για μέρες χωρίς ανεφοδιασμό και χωρίς στάση σε κάποιο νησί. Όπως λένε οι ειδικοί δεν θα είναι η μόνη καινοτομία που θα έχουν.

The Blue Coast Power Trimaran:

Ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος που το επιτρέπει να καίει λίγοτερα καύσιμα από οποιοδήποτε σκάφος, ενώ στα 600 μέτρα θα υπάρχουν τεχνολογίες και παροχές που θα σου επιτρέπουν να μένεις για πολλές μέρες. Διαθέτει πολυτελείς καμπίνες και απεριόριστη θέα από τα περιμετρικά παράθυρα.

Project Norse:

Οι κατασκευαστές του υποστηρίζουν ότι θα μπορεί να ταξιδεύει από το Βόρειο Πόλο μέχρι το Νότιο. Είναι ένα σκάφος εξερεύνησης με ατού το πανίσχυρο σκαρί του

Komorebi:

Το όνομά του σημαίνει στα ιαπωνικά  «οι ακτίνες του ήλιου που διαπερνούν τις φυλλωσιές και τα κλαδιά των δέντρων». Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, ενώ στο κατάστρωμα θα φιλοξενούνται δέντρα και βλάστηση, ενώ στο κάτω μέρος θα έχει πάρκινγκ για υποβρύχιο.

Οι οικονομολόγοι υποστηρίζουν ότι αυτού του είδους τα σκάφη είναι ο κλάδος που θα συγκεντρώσει τα επόμενα χρόνια δισεκατομμύρια, και πως το αγοραστικό ενδιαφέρον θα αυξάνεται με την πάροδο των ετών.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb