The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η πιο όμορφη γυναίκα της Ολλανδίας για το 2020 αξίζει της προσοχής σου

Θα συμφωνήσεις με την απόφαση...

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 27, 2020

Η πιο όμορφη γυναίκα της Ολλανδίας για το 2020 αξίζει της προσοχής σου

Η Ολλανδία είναι μια χώρα που δεν σου έρχεται στο μυαλό, όταν λες οι χώρες με τις ωραιότερες γυναίκες. Λάθος, μέγα λάθος. Οι γυναίκες στην Ολλανδία έχουν τη δική του φυσική ομορφιά, και τα σώματά τους είναι χυμώδη, διαφέροντας από τα πρότυπα της μεσογειακής ομορφιάς.

Η πιο όμορφη γυναίκα της Ολλανδίας για το 2020 σύμφωνα με την ολλανδική έκδοση του αντρικού περιοδικού FHM είναι η  26χρονη Sylvana.

Μόλις 1.70, κάτι που φυσικά δεν προσέχεις, με κατάξανθα μαλλιά και μάτια που σε παγώνουν για λίγο, σήμερα εκτός από μοντέλο είναι και παρουσιάστρια στην ολλανδική τηλεόραση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Goedenavond popjes. Ik betrap mezelf er op dat ik dit vaker zeg. Maar dat betekent eigenlijk hoe bewust ik er van ben. Het gaat om het volgende: ik krijg dagelijks zoveel lieve berichten binnen! Ongekend veel kan ik best zeggen. Het spijt me dat ik jullie niet allemaal antwoord. Aan het begin deed ik dat wel. En nam ik echt middagen vrij om dat te doen. Puur omdat ik het zo lief vind! Ik het enorm waardeer! En jullie dankbaar ben. Het zou alleen nu voor mijn echt een dagtaak worden om alles te beantwoorden. (Niet arrogant) bedoeld) echt niet! Via deze weg wil ik laten weten:” ik lees het wel,waardeer het enorm en bedoel het absoluut niet persoonlijk als ik niet reageer. Ook haal ik zoveel energie uit “offline zijn” en juist daarom kan ik doen wat ik leuk vind. Hopelijk jullie begrip. En always loveeeee “popjes”❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Vrijmibo💃

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Liefste volgers, enorm bedankt voor al jullie stemmen. Echt, wtf, dit voelt nog zo onwerkelijk allemaal. Nog maar een paar jaar geleden begon ik als reporter bij bij Autobahnq, en ging alles over epische auto’s. Daarna kwam ik bij mijn liefste mannnen van Dumpert terecht. Nu word ik door @fhm_nederland uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. HOE DAN?! Ik vind het een ongekende eer en ben jullie allemaal zeer dankbaar. Om het te vieren ga ik morgen samen met 22 BN’ers een nieuw Coronalied opnemen haha nee grapje. Vergeet niet popjes: uiterlijk straalt, innerlijk bepaalt. Kusje!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Zusje maakte een spontane geniet foto. Want ondanks de quarantaine geniet ik wel. Leukste caption krijgt een virtuele kus.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) στις

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb