The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

To πάρτυ υπερπαραγωγή της Κhloe Kardashian

Η υπερπαραγωγή διακόσμηση και η εντυπωσιακή τετραώροφη τούρτα της


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 30, 2020

To πάρτυ υπερπαραγωγή της Κhloe Kardashian

Τα πιο ξεχωριστά γενέθλια φαίνεται πως ήταν τα φετινά για την Khloe Kardashian.

Η διάσημη επιχειρηματίας συμπλήρωσε 36 χρόνια ζωής και διοργάνωσε ένα απίθανο πάρτι για τους λίγους και καλούς καλεσμένους της. Μάλιστα, όπως σχολίασε και η ίδια στα social media, μπορεί η λίστα με τους καλεσμένους της να ήταν περιορισμένη, ωστόσο η διακόσμηση στην εκδήλωση ήταν τεράστια.

Με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Khloe Kardashian μοιράστηκε με τους εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους της διάφορες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της αφήνοντάς τους με… ανοιχτό το στόμα. Η υπερπαραγωγή διακόσμηση με τα αμέτρητα μπαλόνια, τα λουλούδια και τον σπέσιαλ μπουφέ ήταν κάποια από τα πράγματα που τράβηξαν αμέσως την προσοχή μας. Παράλληλα, η τετραώροφη ροζ τούρτα της με τα δεκάδες μακαρόν κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Μπορεί το πάρτι να έγινε, όμως η Khloe Kardashian φρόντισε για την προστασία των καλεσμένων της από τον κορονοϊό δίνοντάς τους μάσκες που είχαν ζωγραφισμένες το πρόσωπό της.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb